Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

SGI: Adidas kertoo Z-sukupolvelle yksinoikeudella suunnitellusta urheiluvaatemallistostaan

Helmikuussa 2023 Adidas nousi otsikoihin julkistamalla uuden Adidas Sportswear -merkin. Uuden merkin vaatimaton nimi yllätti ja lisäksi heräsi kysymys: miten ”Sportswear” eroaa muista Adidaksen alamerkeistä? Mikä Adidas Sportswear oikein on? SGI:lle yksinoikeudella antamassaan haastattelussa Adidas Sportswear & Trainingin johtaja Aimee Arana selittää kaiken ja kertoo projektista, jolla on visio.

https://www.sgieurope.com/product-and-marketing/made-for-genz-adidas-talks-exclusively-about-its-new-adidas-sportswear-line/103767.article

YouSport toimii yhteistyössä merkittävän eurooppalaisen sport- ja outdoor-medioiden, raporttien ja analyysien tuottajan EDM Publicationsin (München) kanssa. Yhteistyön ansiosta vuoden 2023 alusta alkaen monet sporttialan mielenkiintoiset raportit ja analyysit ovat nähtävissä YouSportin vuositilaajille, jotka ovat tilanneet myös YouSport-uutiskirjeen. Vastavuoroisesti EDM saa käyttöönsä tammikuusta 2023 alkaen YouSportin julkaisemat kansainvälisesti kiinnostavat sport- ja outdoor-alan henkilöhaastattelut (englanniksi käännettyinä) mahdollista julkaisua varten.

Jaa uutinen