Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Syyskuun tuoteuutuudet

Helly Hansenin FW23-mallistossa entistä vastuullisempia materiaaleja

 

Helly Hansen käyttää tuotteissaan huipputeknisiä materiaaleja, jotka ovat veden- ja tuulenpitäviä sekä hengittäviä. Uudessa FW23-mallistossa on hyödynnetty entistä enemmän vedenpitäviä ja hengittäviä LIFA INFINITY PRO™ ja LIFA INFINITY™ -materiaaleja, joiden toiminnallisuus perustuu innovatiiviseen ja vastuulliseen teknologiaan, jossa vedenhylkivyys on aikaansaatu kuiturakenteella, ilman lisättyjä kemikaaleja.

Myös korkealaatuisen, kierrätetystä meriroskasta, kuten poisheitetyistä kalastusvälineistä valmistetun Ocean Bound -kierrätysmateriaalin käyttöä on laajennettu purjehduksesta ulkoilu- ja SKI-mallistoihin.

Tämän kauden uutuus on Odin Backcountry -kapselimallisto, joka on suunniteltu yhteistyössä ulkoilun ammattilaisten kanssa suosiotaan koko ajan kasvattavaan ski touringiin eli hiihtovaellukseen.

Shock Absorber AW23 -mallistossa naisellisia värejä

 

Ikonisen urheiluliivimerkki Shock Absorber by Championin uudessa syksyn ja talven 2023 Shock Absorber AW23 -mallistossa nähdään paljon naisellisia värejä, kuten fuksiaa ja pinkkiä. Lisäksi tuotteita löytyy myös tummempien värien ystäville.

Merrellin Trail glove -klassikko nyt vedenpitävänä ja varrellisena

 

Merrellin edelläkävijyys paljasjalkakenkien suunnannäyttäjänä saa jatkoa, kun brändi lanseeraa syksyyn vedenpitävän ja varrellisen Trail Glove 7 -mallin. Tuote on suunniteltu mahdollistamaan barefoot-jalkineiden käytön ympärivuotisesti, myös kosteissa ja viileissä olosuhteissa.

– Paljasjalkakengillä on koko ajan kasvava faniyleisö, joka arvostaa jalkineiden merkittäviä terveyshyöytyjä ja vedenpitävälle versiolle on ollut jo pitkään kysyntää. Trail Glove lisää mahdollisuuksia käyttää barefoot-kenkiä haastavissakin keliolosuhteissa, Merrell Finlandin maajohtaja Sami Mikkola sanoo.

Uutuusjalkineessa on täysin vedenpitävä ja hengittävä GORE-TEX® -kalvo. Neopreenistä valmistettu kaulusvarsi suojaa nilkkaa ja estää kosteuden ja roskien pääsemistä kenkään. Joustava kaulusosa helpottaa pukemista ja riisumista. Jalkineessa on käytetty 100 % kierrätettyjä materiaaleja nauhoissa, nyöreissä ja sisäpohjanvuorauksessa. Hengittävä verkkovuori ja NXT-antibakteerikäsittely estävät hajuja. Vibram® Ecostep Recycle -ulkopohja parantaa pitoa märällä ja kuivalla pinnalla. Pohja nousee myös kärjessä suojaamaan varpaita iskuilta kiviin ja juurakoihin.

Muista lähettää tuoteuutisesi YouSportille. Ne näkyvät myös uutiskirjeemme ilmaisversiossa, jonka vastaanottajiin kuuluu noin 600 sporttia, outdoorin ja hyvinvointia seuraavaa median edustajaa.

Jaa uutinen