Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

SGI: Case Alpkit – kuinka yhteisön rakentaminen tuo liikevaihtoa ja asiakkaita

Isossa-Britanniassa toimiva Alpkit-brändi ja myymäläketju on ollut outdoor-alan viime vuosien menestystarina. Yritys on keskittynyt kasvattamaan brändiyhteisöään palkittujen tapahtumiensa avulla. Alun perin vain verkossa toiminut brändi on nyt avannut kymmenen kivijalkamyymälää ja valittiin vastikään vuoden outdoor-brändiksi The Great Outdoors Awards -gaalassa. Vuoden 2022 lopulla B-Corp-sertifioitu yritys arvioi itsensä 15 miljoonan punnan arvoiseksi. SGI tutki, kuinka muutkin brändit ja myymäläketjut voisivat Alpkitin tapaan rakentaa oman yhteisön ja sitä kautta luoda liikevaihtoa ja saada ja säilyttää asiakkaita.

SGI Europe: How fostering a community brought success for Alpkit

YouSport on aloittanut yhteistyön merkittävän eurooppalaisen sport- ja outdoor-medioiden, raporttien ja analyysien tuottajan EDM Publicationsin (München) kanssa. Yhteistyön ansiosta vuoden 2023 alusta alkaen monet sporttialan mielenkiintoiset raportit ja analyysit ovat nähtävissä YouSportin vuositilaajille, jotka ovat tilanneet myös YouSport-uutiskirjeen. Vastavuoroisesti EDM saa käyttöönsä tammikuusta 2023 alkaen YouSportin julkaisemat kansainvälisesti kiinnostavat sport- ja outdoor-alan henkilöhaastattelut (englanniksi käännettyinä) mahdollista julkaisua varten.

Jaa uutinen