Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Huntteri Giron talvituotteiden jakelijaksi

Viisi vuotta Giron pyöräilykypärien jakelijana toiminut Huntteri saa ohjelmaansa myös Giron talvituotteet. Talvituotteiden maahantuonti siirtyi Huntterille Esa Korpelalta heinäkuun alussa. Huntterilla kiitellään Korpelaa siitä, että he saivat käsiinsä hyvin hoidetun brändin.

– On mukavaa lähteä tekemään töitä tutun merkin uudenvalikoiman kanssa, jota Esa on vuosia hoitanut niin erinomaisesti, toteaa Huntterin toimitusjohtaja Juho Huttunen.

Myös Korpela on tyytyväinen Huntterin jatkaessa Giron talvituotteiden kanssa.

– On hyvä tietää, että brändi jää osaaviin käsiin, 43-vuotisen uran urheilubisneksessä tehnyt ja nyt eläkkeelle siirtyvä Korpela iloitsee ja kiittelee samalla entisiä asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuljetusta matkasta.

Huntterille siirtyminen talvipuolelle on luonnollinen jatko viime vuosien kehitykselle.

– Huntterilla on aina ollut hyvät kontaktit talvipuolen liikkeisiin ja vuokraamoihin Wintersteiger-suksihuoltokoneliiketoiminnan kautta. Viime vuosina ohjelmaan on otettu myös muita talvipuolen merkkejä ja nyt Giro on hyvä uusi merkki talviportfolioomme, kommentoi Huttunen.

Huntteri toimittaa jo talven 2023/24 Giro-kypärät.

– Esa Korpelan osto- ja myyntitilauskanta siirtyy Huntterille sellaisenaan ja vahvistamme tilaukset asiakkaille pikimiten, Huttunen kertoo.

 

Huntterilla lisätietoja antavat:

Giro Winter tuotepäällikkö Joonas Elomaa p. 040 573 5569

Toimitusjohtaja Juho Huttunen p. 0400 775 860

Jaa uutinen