Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Elokuun tuoteuutuudet

Suomalainen teknologiainnovaatio nostaa frisbeegolfin uudelle tasolle

Heinäkuussa frisbeegolfin European Open -ammattilaistapahtumassa lanseerattiin ennakkomyyntiin uusi suomalainen teknologiainnovaatio GameProofer™-älysiru. Kyseessä on teknologiainnovaatio, joka nostaa frisbeegolfin uudelle tasolle niin pelaajien, valmentajien kuin yleisönkin näkökulmasta. Tulevaisuudessa GameProofer mahdollistaa myös frisbeegolfin kiinnostavuuden nostamisen seurattavana urheilulajina mediassa ja sen lähetyksissä.

GameProofer Oy:n suunnittelema ja toteuttama patent pending -älysiru kiinnitetään frisbeekiekkoon, jossa se mittaa useilla antureilla frisbeen liikettä kaikilla akseleilla. Hieman yli kahden euron kolikon kokoinen ja koteloineen noin 9 g painava siru on täysin pöly- ja vesitiivis. Optimaalisesti tasapainotetulla sirulla on minimaalinen vaikutus frisbeekiekon lentoon. Sirun avulla frisbeekiekkoon saa myös led-valon helpottamaan pimeässä heittämistä sekä Find-My-Disc -toiminnon, joka auttaa tarvittaessa löytämään heiton myötä kadonneen kiekon.

Frisbeekiekon liikkeestä saatavat mittaustiedot, kuten heitto- ja lentonopeus sekä näiden kahden välinen suhde, pyörimisnopeus ja lentovakaus sekä heiton pituus, antavat lisäarvoa lajin harrastajille ja ammattilaisille.

Lisätietoja: https://www.gameproofer.com/

Asics päivitti Fuji Speed 2 -polkujuoksukenkänsä

Asics on julkaissut uuden polkujuoksukampanjan, joka korostaa polkujuoksun rauhoittavaa vaikutusta mieleen. Samalla vuonna 2022 esitelty Fuji Speed 2 -polkujuoksukenkä on saanut merkittäviä päivityksiä.

Uudistetussa kengässä alkuperäinen PEBAX-levy on korvattu koko pituudeltaan hiilikuituisella TPU-levyllä, mikä tarjoaa dynaamisemman ponnistuksen ja enemmän lateraalista vakautta. Välipohjamateriaalissa puolestaan on FF BLAST™ PLUS -vaahtomuovia, joka takaa kevyemmän ja energisemmän juoksukokemuksen. Päivitetty kudottu päällinen yhdessä kevyesti pehmustetun kielen kanssa takaavat täydellisen istuvuuden. Lisäksi se vähentää roskien pääsyä kenkään ja lisää yleistä mukavuutta polkujuoksun aikana.

– Uudistettu polkujuoksukenkä on saanut inspiraation MAGIC SPEED™ -kengästämme. Tavoitteenamme oli tuoda maantiekenkiemme ylivoimaisuus poluille. Lisäämällä hiilikuitulevyn ja uudenlaisen välipohjan, olemme luoneet kengän, joka on ihanteellinen vauhdin lisäämiseen, mutta säilyttää mukavuuden ja pidon. Uudistunut Fuji Speed 2 -kenkä mahdollistaa kaikille vauhdin lisäämisen polkujuoksuissa, Asicsin tuotemarkkinointiasiantuntija Magdalena Gassebner kertoo.

Muista lähettää tuoteuutisesi YouSportille. Ne näkyvät myös uutiskirjeemme ilmaisversiossa, jonka vastaanottajiin kuuluu noin 600 sporttia, outdoorin ja hyvinvointia seuraavaa median edustajaa.

Jaa uutinen