Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Vuoden 2023 Fjällräven Kånken Art on täällä

Fjällräven julkaisee vuosittain taiteilijoiden kanssa yhteistyössä luodun erikoisversion suositusta Kånken-repusta. Tämän vuoden Kånken Art ‘23 by Mander yhdistelee luonnosta inspiraationsa saaneita kuvioita 1980-luvun skeittikulttuuriin. Sen kuosin on suunnitellut ruotsalainen kuvittaja, graafinen suunnittelija ja taiteilija Martin Ander, joka tunnetaan myös nimellä Mander.

Ander päätyi yhdistelemään urbaaniin, skeittikulttuurista ammentavaan tyyliinsä puiden, lehtien, jäkälän ja sammaleen muotoja. Tuloksena syntyi rohkea ja yksityiskohtainen tutkielma luonnon kiehtovista, pienen pienistä kuvioista.

Uudesta Kånken Art -sävymaailmasta voi valita mielensä mukaan joko värikkään tai harmaan repun kahdessa eri koossa, Plus tai Mini. Kånken Artista on saatavilla myös vyölaukku, Kånken Art Hip Pack. Kånken Art Plus -repussa on irrotettava istuinalusta, topatut olkaviilekkeet ja punottu kantokahva. Sisäpuolella on 15-tuumaiselle läppärille sopiva sisätasku, joka on alta pehmustettu. Kånken Art Plus -repussa tulee mukana myös penaali ja vihko samassa tyylikkäässä kuosissa, jotta on helppo ryhtyä luovaksi ja piirtää vaikka keskellä metsää.

Jaa uutinen