Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomalaiset ovat kiinnostuneita sähköpyörästä työsuhdeajoneuvona – voi jopa korvata kakkosauton

Pyörävalmistaja Helkama Veloxin tuore kyselytutkimuksen mukaan yli puolet suomalaisista on kiinnostunut hankkimaan sähköpyörän työsuhdeajoneuvoksi.

Sähköpyöräilyn suosio on kasvussa Suomessa. Kyselytutkimuksen mukaan yli puolet suomalaisista näkee sähköpyörän varteenotettavana vaihtoehtona työmatkoilleen, sillä 53 % suomalaisista olisi kiinnostunut hankkimaan sähköpyörän työsuhdeajoneuvoksi. Lisäksi puolet vastaajista kertoo, että nykyisen työmatkan kulkeminen sähköpyörällä olisi heidän mielestään mahdollista.

– Kysely osoittaa, että monia suomalaisia kiinnostavat työmatkapyöräilyn mukanaan tuomat edut, kuten kuntoilu sekä vapaus valita aikataulut ja reitit oman mielen mukaan. Veikkaisin myös, että moni pitkien matkojen ajoa jännittävä ei ole kokeillut sähköpyörää, sillä ajon helppous ja mahdolliset ajoetäisyydet tavalliseen polkupyörään verrattuna voivat todella yllättää, Helkama Veloxin myynti- ja markkinointijohtaja Jussa Lauhamaa toteaa.

Helkaman kyselytutkimus paljastaa myös, että jo joka kymmenes suomalainen asuu kotitaloudessa, jossa on täytetty toisen auton tarve sähköpyörän hankinnalla.

– Kun pyörämallin varusteineen valitsee oikein ja omat tarpeen huomioiden, sähköpyörä voi olla erittäinkin hyvä koko perheen kakkosajoneuvo. Sähköpyörällä on mahdollista kuljettaa mukava määrä tavaraa tai vaikkapa lapsi harrastuksen pariin, Lauhamaa kertoo.

Helkama-pyörät valmistetaan Suomessa ja yhtiön Hangon tehdas toimii täysin fossiilivapaalla energialla. Samoin lopputuotteen elinkaari pyritään pitämään mahdollisimman pitkänä tarjoamalla kuluttajille kattava huoltoverkosto asiantuntevien kumppanien kanssa.

Jaa uutinen