Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

SGI: S&P Global nosti Amer Sportsin luottoluokitusta

Luottoluokituslaitos S&P Global nosti Arc’teryx-, Salomon- ja Wilson-tuotemerkeistä tunnetun Amer Sportsin luottoluokitusta kesäkuussa. S&P Globalin mukaan yrityksen näkymät ovat vakaat, joten luottoluokitus nousi B+:ksi. Luottoluokituslaitos ennustaa yrityksen liikevaihdon kasvavan tänä vuonna 17–18 prosenttia ja ensi vuonna 8–9 prosenttia. Vakaiden näkymien taustalla on Amer Sportsin vahva suorituskyky Kiinassa sekä Arc’teryx-liiketoiminnan ja jalkinemarkkinan vahva kasvu.

https://www.sgieurope.com/financial-reporting/amer-sports-gets-upgraded-by-sandp-global/103482.article

YouSport on aloittanut yhteistyön merkittävän eurooppalaisen sport- ja outdoor-medioiden, raporttien ja analyysien tuottajan EDM Publicationsin (München) kanssa. Yhteistyön ansiosta vuoden 2023 alusta alkaen monet sporttialan mielenkiintoiset raportit ja analyysit ovat nähtävissä YouSportin vuositilaajille, jotka ovat tilanneet myös YouSport-uutiskirjeen. Vastavuoroisesti EDM saa käyttöönsä tammikuusta 2023 alkaen YouSportin julkaisemat kansainvälisesti kiinnostavat sport- ja outdoor-alan henkilöhaastattelut (englanniksi käännettyinä) mahdollista julkaisua varten.

Jaa uutinen