Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Polar julkaisi uuden Ignite 3 Titanium fitness- ja hyvinvointikellon

Ignite 3 Titanium fitness- ja hyvinvointikello on uusi, premium-materiaaleista valmistettu versio viime vuonna julkaistusta Ignite 3 -kellosta. Uutuudesta löytyy tuttujen ominaisuuksien lisäksi myös kaksi täysin uudenlaista ominaisuutta hyvinvoinnin ja harjoitusten optimointiin.

Uutuus tarjoaa yli 150 lajiprofiilia, parannellun kaksitaajuus GPS:n sekä Polarin monipuoliset aktiivisuus-, palautumis- ja harjoitusominaisuudet. Täysin uudenlainen ihon lämpötilan seuranta sekä harjoituksen aikainen lepovaiheen optimointi tekevät Polar Ignite 3 Titaniumista yhden kaikkien aikojen edistyksellisimmistä harjoituskumppaneista.

Polar Ignite 3 Titaniumin ominaisuudet auttavat käyttäjiä kiinnittämään erityistä huomiota levon merkitykseen. Päivittäisestä vireystilasta kertova SleepWise™-ominaisuus tuodaan nyt myös kellotaulunäkymäksi. Käyttäjä saa heti herätessään automaattisen analyysin kuluneen yön vaikutuksesta tulevan päivän vireystasoihin

Polar Ignite 3 Titaniumista on saatavilla kaksi erilaista vaihtoehtoa, joko mustalla silikonirannekkeella tai settinä, jossa on mustan silikonirannekkeen lisäksi tyylikäs ruskea nahkaranneke.

Jaa uutinen