Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Kansainvälinen urheiluvaatemerkki lululemon saapui Zalandoon

Urheiluvaatemerkki lululemon lanseerattiin kesäkuussa Euroopan johtavan muodin verkkoalusta Zalandon valikoimiin. Asiakkaat voivat ostaa lululemonin innovatiivisia joogaan, juoksuun, treenaamiseen ja moniin muihin aktiviteetteihin tarkoitettuja vaatteita ja asusteita Zalandon verkkokaupasta 12:lla markkina-alueella.

Brändin mukaan yhteistyö Zalandon kanssa mahdollistaa yhä useampien asiakkaiden palvelun nykyisillä markkina-alueilla sekä uusien asiakkaiden tavoittamisen sellaisilla markkina-alueilla, joilla brändillä ei vielä ole toimintaa.

Lululemon on ollut tekstiilien ja toiminnallisen designin innovoinnin edelläkävijä perustamisvuodestaan 1998 lähtien ja tekee jatkuvasti tiivistä yhteistyötä paikallisten urheilijoiden kanssa eri puolilla maailmaa.

Jaa uutinen