Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Huippuhiihtäjä Ville Nousiainen suksivoidevalmistaja Vauhti Speed Oy:n tuotepäälliköksi

Entinen huippuhiihtäjä, muun muassa vuoden 2009 MM-kilpailujen kaksinkertainen pronssimitalisti, Ville Nousiainen aloittaa suksivoideyhtiö Vauhti Speed Oy:n teknisenä tuotepäällikkönä ja siirtyy osaksi Vauhdin tuotekehitystiimiä ja johtoryhmää syyskuusta eteenpäin.

Nousiainen tulee vastaamaan Vauhdin kilpatallitoiminnan kehittämisestä kotimaan ja kansainvälisten kilpailutoimintojen osalta. Lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu tuotekoulutusten kehittäminen ja rakentaminen avainasiakkaille kotimaassa ja ulkomailla.

Vauhdin tavoitteena on olla hiihtovoiteiden ja etenkin kilpahiihdon johtava suksivoidemerkki.

– Villen kontaktien ja mukaantulon myötä pystymme tehostamaan ja syventämään kansainvälistä asiakas­palveluamme ja kilpailutoimintaa. Uusimpien innovaatioiden ja tuotteiden testausta päästään toteuttamaan entistä laajemmassa kentässä. Vastuu vauhdista siirtyy uudelle tasolle, Vauhdin teknologiajohtaja Esa Puukilainen sanoo.

Jaa uutinen