Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

WeSports on Huntterin uusi strateginen kumppani

Ruotsalaisen WeSportsin ja Huntterin strateginen kumppanuus tekee Huntterista entistä vahvemman maahantuojan ja avaa ovia pohjoismaisille markkinoille. WeSportsista tuli samalla Huntterin vähemmistöomistaja.

WeSports on voimakkaasti kasvava urheilukaupan monialatoimija, joka haluaa Huntterin kanssa vahvistaa tukkukaupan osaamistaan.

– Huntteri taas hakee WeSportsin kanssa kasvua Pohjoismaista. Saamme kumppanuuden ansiosta oven auki Ruotsin markkinoille, ja meistä tulee pyöräilyalan brändien silmissä kiinnostavampi tekijä. Se tulee näkymään positiivisesti myös kauppiaidemme valikoimassa ja liiketoiminnassa, uskoo Huntterin toimitusjohtaja Juho Huttunen.

Uusien markkinoiden lisäksi kumppanuus tarjoaa Huntterille mahdollisuuden laajentaa jakeluvalikoimaansa uusiin tuotemerkkeihin ja uusille tuotealueille.

– Saamme WeSportsilta myös merkittävää osaamista digitalisaatioomme, jolla voimme tukea kauppiaidemme sähköistä kaupankäyntiä. Meidän pitää pystyä toimimaan niin, että onnistumme parhaalla tavalla yhdistämään modernin verkossa toimivan kaupankäynnin ja asiakkaidemme tarjoaman korkeatasoisen palvelun ja huollon.

Kumppanuus ei vaikuta Huntterin fokukseen tai toimintaan.

– Pyörä on tuote, jota halutaan tutkia ja koeajaa ennen ostopäätöstä ja sitä on pyörän elinkaaren aikana huollettava jatkuvasti. Pyöräliikkeet ovat jatkossakin pyöräkaupan kulmakivi ja sen pohjalta Huntterinkin toimintaa kehitetään, toteaa Huttunen.

Jaa uutinen