Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

SGI listasi kuluttajien parhaiksi arvioimat outdoor- ja pyöräilybrändit

Craghoppers, Elkine ja On Running ovat saksankielisissä maissa kuluttajien keskuudessa suosituimmat ja arvostetuimmat outdoor- ja pyöräilybrändit. Tulokset selviävät EDM Publicationsin ja tekoälyn asiantuntijan Insaas.ai:n yhteistyössä tekemästä ainutlaatuisesta analyysistä.

Siinä tutkittiin lähes 147 000 asiakas- ja kuluttaja-arviota lähes 90 suurimmalta outdoor- ja pyöräilybrändiltä saksankielisissä maissa. Tavoitteena oli selvittää, mitä kuluttajat todella ajattelevat brändeistä. Analyysin tulosten joukossa oli selkeitä voittajia sekä muutama yllätys.

https://www.sgieurope.com/data-and-analysis/the-best-consumer-rated-outdoor-and-cycling-brands/102912.article

 

YouSport on aloittanut yhteistyön merkittävän eurooppalaisen sport- ja outdoor-medioiden, raporttien ja analyysien tuottajan EDM Publicationsin (München) kanssa. Yhteistyön ansiosta vuoden 2023 alusta alkaen monet sporttialan mielenkiintoiset raportit ja analyysit ovat nähtävissä YouSportin vuositilaajille, jotka ovat tilanneet myös YouSport-uutiskirjeen. Vastavuoroisesti EDM saa käyttöönsä tammikuusta 2023 alkaen YouSportin julkaisemat kansainvälisesti kiinnostavat sport- ja outdoor-alan henkilöhaastattelut (englanniksi käännettyinä) mahdollista julkaisua varten.

Jaa uutinen