Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Nokian Jalkineet ja Suomen Latu yhteistyöhön

Nokian Jalkineet ja suomalaisia liikkumaan kannustava ulkoilujärjestö Suomen Latu aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on lisätä suomalaisten ulkoilua ja hyvinvointia. Kyseessä on varsin luontainen yhteys kahden ulkoilubrändin yhteistyöhön. Sopivassa maastossa ja oikein pukeutuneena jokainen voi nauttia luonnossa liikkumisesta kaikkina vuodenaikoina.

– Haluamme yhdessä lisätä suomalaisten ympärivuotista ulkoilua. Sää on vain asenne- ja varustelukysymys. On monta erilaista tapaa liikkua luonnossa ja tulemme yhteistyön aikana näitä esittelemään, toteaa Berner Oy:n Jalkineet ja pukeutuminen -tuoteryhmän Category Manager Piia Repo.

Suomalaisten rakastama kumisaapasmerkki Nokian Jalkineet juhlii tänä vuonna 125-vuotista taivaltaan. Nokian Jalkineissa yhdistyy perinne, kokemus ja vertaansa vailla oleva kumijalkineosaaminen sekä suomalaiseen jalkaan suunnitellut lestit ja pohjoisen ilmaston tuntemus.

– Yhteistyö on meille luontevaa, sillä molempien tavoitteena on, että kaikki Suomessa asuvat ulkoilisivat ympäristöä kunnioittaen ja samalla omaa hyvinvointiaan lisäten, Suomen Ladun Viestintä- ja markkinointipäällikkö Panu Könönen jatkaa.

Jaa uutinen