Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Antti Tapiolinna Keskon urheilukaupasta vastaavaksi johtajaksi

Keskon vapaa-ajankaupasta vastaavaksi johtajaksi on nimitetty 1.8.2023 alkaen Antti Tapionlinna. Hän raportoi Keskon autotoimialan toimialajohtajana kesäkuun alussa aloittaneelle Sami Kiiskelle. Kesäkuun alusta alkaen vapaa-ajankauppa on Keskolla osa autokaupan toimialaa, kun se aiemmin on ollut osa rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa.

Antti Tapiolinnalla on merkittävä kuluttajakaupan kokemus. Hän työskentelee tällä hetkellä kuluttajatuotteista vastaavana liiketoimintajohtajana Bernerillä. Tätä ennen hän on ollut mm. Fazerilla useissa vaativissa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä. Lisäksi Antilla on kaupan alan kokemusta Suomen Lähikaupasta.

– Odotan innolla liittymistä urheilukaupan tiimiin ja Keskoon. Urheilukaupan ketjut ovat vahvistaneet markkinajohtaja-asemaansa poikkeusvuosien aikana, ja näistä lähtökohdista on erinomaista jatkaa urheilukaupan kasvua tiiviissä yhteistyössä kauppiaiden kanssa, Antti Tapionlinna toteaa.

Jaa uutinen