Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Kesäkuun tuoteuutuudet

Fjällräven & Specialized – yhteistyömalliston uudet tuotteet ovat vihdoin täällä

 

Fjällrävenin ja Specializedin menestyksekäs yhteistyö on saanut jatkoa ja yhteistyömallistoon on lisätty nyt liuta toinen toistaan toiminnallisempia varusteita ja vaatteita. Viime vuonna lanseeratussa mallistossa Specializedin pyöräilyasiantuntijuus ja Fjällrävenin kokemus kestävien retkeilyvarusteiden luomisesta sulautuvat yhteen.

 

Uusi lisäys mallistoon kantaa nimeä Ride Out, Stay Out, jonka keskeisenä teemana on pysyä ulkona pidempään käyttämällä pyörävaellukseen ja eri sääoloihin optimoituja varusteita. Keskiössä on tuotteiden monikäyttöisyys, joka on erityisen tärkeää, kun pakkaustilaa on vähemmän. Uudet tuotteet on suunnattu pyöräretkeilijöille, jotka etsivät monipuolisia ja toiminnallisia varusteita niin pidemmille kuin lyhyemmille pyörävaelluksille.

 

Mallistoon kuuluu esimerkiksi kompakti ja käytännöllinen S/F Expandable Hip Pack, joka laajenee vyölaukusta 11,5 litran repuksi. Myös S/F Handlebar Rolltop -laukku taipuu moneen. Pyöräillessä se kiinnitetään ohjaustankoon, mutta se muuntuu myös crossbody- tai olkalaukuksi. Laukun tilavuus on 13 litraa, mutta se on mahdollista myös ylipakata. Pystysuuntaiset kompressioremmit pitävät vedenpitävän laukun tiiviisti kasassa.

Uusi KASK Elemento -pyöräilykypärä

 

Elemento-pyöräilykypärä on italialaisen kypärävalmistaja KASKin uutuus, jossa yhdistyvät harvinaisesti kaikki premium-tason elementit – turvallisuus, aerodynamiikka ja ilmanvaihto.

Kypärän kuori on kevyttä ja kestävää Fluid Carbon 12 -komposiittia. KASKin kehittämä sisuksen kennomainen Multipod-rakenne tuntuu miellyttävältä päässä ja vaimentaa iskuja tehokkaasti. Multipod on 3D-teknologia, joka mahdollistaa myös kypärän keveyden ja sopivan ilmanvaihdon. Urheilusuorituksen kannalta kypärän ilmanvaihto on yhtä tärkeä kuin paljon huomiota saava aerodynamiikka. Kypärän vuorauksen merinovilla lisää käyttömukavuutta, sillä luonnonmateriaali mukautuu lämpötilan muutoksiin. Helppokäyttöisellä OctoFit+ kiinnitysjärjestelmällä kypärän voi säätää päähän napakasti turvaa tuomaan. Kaikki KASKin kypärät testataan iskun voiman kiertoliikkeessä huomioivalla WG11-testimenetelmällä.

KASK Elemento -pyöräilykypärä, suositushinta 389 euroa

 

Lisätiedot: Antti Blåfield, Vandernet Oy, antti@vandernet.com

Uutuusriippumatossa on tasku makuualustalle

 

Uudessa Ticket To The Moonin riippumatossa on nyt myös tasku makuualustalle. Mat Hammock Originalin taskuun mahtuu 70 x 200 cm kokoinen makuualusta, jolla voi olla paksuutta jopa 5 cm. Taskun saa kiinni klipsillä, jotta alusta pysyy paikallaan. Riippumatto puolestaan on korkealaatuista laskuvarjonailonia, joten lepo ja uni on täysipainoista ilman kehoon kohdistuvia painepisteitä. Riippumattopakettiin kuuluu ripustuskoukut ja harjanaruun kiinnitettävä pussi tavaroiden säilytystä varten.

 

Lisätiedot: Inka Mikkonen, Vandernet Oy, inka@vandernet.com

Therabody lanseeraa maailman ensimmäisen tärinällä varustetun kompression

 

Maailman johtava hyvinvointiteknologian tuotteita valmistava Threabody lanseeraa Pohjoismaihin maailman ensimmäisen tärinällä varustetun puettavan kompressiotuotteen. Uusi Therabody RecoveryPulse on jalkojen ja käsivarsien kompressiotuote, joka auttaa parantamaan lihasten palautumista. Se on täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja toimivuutta, ja tarjoaa samaan aikaan sekä puristus- että tärinäterapiaa lihaksille auttaen näin urheilijoita ja kuntoilijoita palautumaan nopeammin.

Theragun RecoveryPulse on valmistettu pehmeästä, hengittävästä kankaasta, joka istuu tiukasti kehoa myöten tarjoten puristuksen, joka auttaa vähentämään lihasten arkuutta ja jäykkyyttä. Lisäksi kompressiotuotteessa on viisi sisäänrakennettua värinävaihtoehtoa ja kolme intensiteettitasoa, jotka parantavat verenkiertoa.

 

Lisätiedot: Malin Sörensen, RLVNT, malin.sorensen@rlvnt.se

VAUDEN uusi kesämallisto on resursseja säästävä, korjattava ja kierrätettävä

 

VAUDE esitteli uuden Summer Collection 2024 -malliston ISPO Outdoor -messuilla. Malliston tuotteet on uudistettu kiertotalouden mallin mukaisesti ja nyt ne ovat resursseja säästävä, korjattava ja kierrätettävä. RETHINK-malliston tuotteet sisältävät kierrätettyä polyesteriä; lisäksi muita materiaaleja sisältävät osat voidaan poistaa tuotteista. Malliston vaatteissa on resursseja säästäviä ja tehokkaita materiaalileikkauksia, jotka tekevät niistä kestäviä ja helposti korjattavia.

Jo aikaisemmin VAUDEn kaikki vaatteiden, reppujen ja kenkien materiaalit ovat olleet täysin PFAS-vapaita vuodesta 2021 lähtien ja jo 75 % tuotteista on valmistettu pääasiassa kierrätetyistä tai biopohjaisista materiaaleista. Lisäksi kaikki tämä tuotetaan reilulla, ympäristöystävällisellä ja ilmastoneutraalilla tavalla.

ASICS julkisti kaikkein mukavimman ja vakaimman juoksukenkänsä

 

Uusi Asics Gel-Kayano 30 -juoksukenkä vie uuden 4D Guidance Systemin ja Pure-Gel-teknologian ansioista juoksemisen mukavuuden ja stabiliteetin uudelle tasolle. 4D Guidance System toimii yhdessä kehon liikkeen kanssa ja tarjoaa mukautuvan vakauden ja paremman tuen silloin kun juoksijat sitä eniten tarvitsevat.

Ainutlaatuinen neljäs ulottuvuus vähentää aikaa, jonka jalka on ylipronaatiossa, jonka ansiosta parempi tuki ja mukavampi juoksu ovat mahdollisia. PureGEL-teknologia puolestaan tarjoaa juoksijoille tähän mennessä pehmeimmät askeleet. Teknologia on integroitu kengän välipohjaan parantamaan iskunvaimennusta. Uutuuskengässä FF BLAST™ PLUS ECO pehmustetta on lisätty 20 prosenttia ja pohjan paksuutta 4 mm. Ne molemmat yhdessä ovat auttaneet parantamaan Gel-Kayano 30 -juoksukengän mukavuustasoa edeltäjiinsä verrattuna.

 

Saatavilla kaupoista 1.7.2023 alkaen. Suositushintaan 200 €.

Muista lähettää tuoteuutisesi YouSportille. Ne näkyvät myös uutiskirjeemme ilmaisversiossa, jonka vastaanottajiin kuuluu noin 600 sporttia, outdoorin ja hyvinvointia seuraavaa median edustajaa.

Jaa uutinen