Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Toukokuun tuoteuutuudet

Haglöfs ROC – optimoitu nousuihin ja laskuihin

Kevään Haglöfs ROC -mallisto mahdollistaa täydellisen kiipeily- ja seikkailunautinnon, sillä malliston suorituskykyiset vaatteet tarjoavat luotettavaa suojaa ja maksimoivat liikkumisen vapauden. Ympärivuotinen ROC-sarja varustaa kiipeilijät sekä äärimmäisiin jääkiipeilyretkiin että boulderointi-seikkailuihin.

− Kun on luonnon armoilla ja altistuu haastaville sääolosuhteille oman suorituskyvyn äärirajoilla, varusteilla on ratkaisevan tärkeä tehtävä, kertoo ammattikiipeilijä ja Haglöfsin brändilähettiläs Matilda Söderlund, joka testasi ROC-malliston tuotteita kiipeillessään Pico de Europan kansallispuistossa Rayussa.

ROC-sarja koostuu teknisistä ja lujatekoisista tuotteista, jotka toimivat hyvin yhdessä valjaiden ja muiden kiipeilyssä käytettävän rekvisiitan ja turvavarusteiden kanssa. Malliston kärkituote on vedenpitävä Spitz GTX PRO -takki, joka on suunniteltu vuorikiipeilyyn ääriolosuhteissa. Takki on valmistettu erittäin hengittävästä ja kestävästä kolmikerroksisesta GORE-TEX PRO -materiaalista, joka kestää olosuhteiden lisäksi hyvin myös kulutusta.

Takin istuvuutta on entisestään parannettu, ja se mahdollistaa entistäkin suuremman liikkumisvapauden. Yksityiskohtien suunnittelussa on huomioitu kiipeilijöiden arvostamia ominaisuuksia. yhteensopivuus kiipeilykypärän ja muiden varusteiden kanssa, vedenpitävät vetoketjut ja runsaasti säilytystilaa.

 

Haglöfsin SS23 ROC -mallisto on saatavilla keväällä 2023 osoitteessa haglofs.com sekä Haglöfs-myymälöissä ja valituilla jälleenmyyjillä maailmanlaajuisesti.

Uusi Ikimetsä-mallisto saapui Scandinavian Outdoorin myymälöihin

Metsä/Skogen on moniaistillinen lifestyle-brändi, jonka missiona on edistää ihmisten hyvää oloa ja hyvinvointia tuomalla pienen palan metsää ihmisten arkeen. Yrityksen uusin vaatemallisto Ikimetsä on toteutettu yhteistyössä Luonnonperintösäätiön kanssa ja se syntyi halusta auttaa ikimetsiä ja niiden asukkaita. Ikimetsä-malliston tuotteet ovat myynnissä Scandinavian Outdooriin myymälöissä ja verkkokaupassa ja Metsä/Skogenin omassa verkkokaupassa.

Jack Wolfskin -mekko on lämpimien kesäpäivien vaate

Ihoystävällisestä ja pehmeästä Tencelistä valmistettu Jack Wolfskin -mekko on loistava valinta pian koittaviin lämpimiin kesäpäiviin. MICROBAN-kangasteknologia neutraloi epämiellyttäviä hajuja ja pitää olosi raikkaana. Mekon materiaali on 100 % viskoosi, vuori on 65 % polyesteria ja 35 % puuvillaa. Koot: XS-XL. Kaikkien Jack Wolfskin -tuotteiden auditoitu tuotantoketju on jäljitettävissä.

 

Valikoidut jälleenmyyjät: jackwolfskin.fi ja bonge.fi

Kevyet Fjällräven-uutuudet kesän retkille

Kevätaurinko houkuttelee lähtemään talven jäljiltä heräilevään luontoon ja inspiroi tekemään retkisuunnitelmia tulevaa kesää silmällä pitäen. Nyt onkin hyvä aika päivittää varusteet valmiiksi kesän unohtumattomille vaelluksille ja upeille luontoretkille. 

Kesän lämpimämpiin olosuhteisiin Fjällräven on suunnitellut ilmavasta G-1000 Air Stretch -materiaalista valmistettuja uutuustuotteita sekä muita kevyitä ja hengittäviä vaatteita. Abisko-malliston kehitystyössä on panostettu vaatteiden hengittävyyteen ja säältä suojaaviin ominaisuuksiin sekä liikkumisen mukavuuteen.

Esimerkiksi naisten Abisko Hike Anorak W -takki on valmistettu erittäin hyvin hengittävästä G-1000 Air Stretch -materiaalista. Rintataskuista löytyvillä tuuletusaukoilla varustettu anorakki suojaa hyvin lämpiminä päivinä niin luonnossa kuin kaupungissakin. Kevyt, pieneen tilaan pakkautuva Abisko Hike Shirt W on puolestaan valmistettu kosteutta siirtävästä, nopeasti kuivuvasta ja jopa hieman tuultakin hylkivästä kierrätetystä polyesterista. Se on ihanteellinen valinta vaelluksille lämpimissä olosuhteissa. Napitettavasta kauluksesta saa lisäsuojaa paahtavalta auringolta ja ⅞-hihanpituus sopii erinomaisesti kesään.

Jaa uutinen