Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Tokmanni ostaa Catmandoo-brändin Nanso Groupilta

Suomalaisten suosikkivaatettajien joukkoon lukeutuva Tokmanni on sopinut ostavansa ulkoiluvaatteisiin keskittyneen kotimaisen Catmandoo-brändin ja sen tuotteet muotiyritys Nanso Groupilta. Catmandoon omistus siirtyy Tokmannille toukokuun loppuun mennessä.

Vuonna 1974 perustettu suomalainen Catmandoo-brändi on tullut tunnetuksi etenkin takeistaan, housuistaan, paidoistaan, alus- ja väliasuistaan, jalkineistaan sekä asusteistaan.

Brändi on toiminut Suomen olympiajoukkueen virallisena vaatettajana ja Suomen freestylemaajoukkueen yhteistyökumppanina 2010-luvulla. Tällä hetkellä Catmandoo tekee yhteistyötä Suomen Golfliiton kanssa.

− On hienoa päästä viemään kotimaisen Catmandoon tarinaa eteenpäin Tokmannin voimin. Catmandoo auttaa täydentämään jo ennestään monipuolista tuotetarjontaamme pukeutumisen tuoteryhmässä ja vahvistamaan asemaamme yhtenä suosituimmista vaatettajista Suomessa, pukeutumisen ostoryhmäpäällikkö Timo Karanko Tokmannilta kertoo.

Catmandoo-brändi täyttää ensi vuonna 50 vuotta. Silloin tullaan Karangon mukaan näkemään uusia, Tokmannilla omistuksessa suunniteltuja ja valmistettuja tuotteita.

− Tavoitteemme on aloittaa Catmandoo-valikoiman suunnittelu pian, ja ensimmäiset Tokmannilla suunnitellut Catmandoo-tuotteet nähtäneen kaupoissa ensi keväänä. Jo lähiviikkoina tuomme myyntiin Suomessa suunniteltuja, Catmandoon hankintaan sisältyviä tuotteita.

Jaa uutinen