Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

SGI-tapaustutkimus: Lue, kuinka Snipesin ainutlaatuinen vähittäismyynnin osaaminen auttoi brändiä avaamaan lähes 700 myymälää maailmanlaajuisesti

Kölnissä pääkonttoriaan pitävä Snipes on kasvanut yhdestä myymälästä Saksassa monikansalliseksi jättiläiseksi, jolla on lähes 700 myymälää ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja ja tämä vain 25 vuodessa. Vuonna 2021 Snipesin yhteenlaskettu liikevaihto oli Forbesin mukaan miljardi dollaria. Vuodesta 2011 lähtien Snipes on ollut osa Deichmann-konsernia, mutta sen vähittäiskaupan menestystä on ohjannut ainutlaatuinen ja erottuva myymäläkonsepti.

Lue oheisen linkin takaa Snipesista kertova kiinnostava tapaustutkimus, jossa kerrotaan yrityksen tekemistä yritysostoista, keskittymisestä kotimaan kasvuun sekä kehittämistä sovelluksista, joilla se on tukenut kansainvälistä myyntiään.

https://www.sgieurope.com/success-case-studies/how-snipes-unique-retail-experience-helped-the-brand-open-nearly-700-stores-worldwide/101408.article

YouSport on aloittanut yhteistyön merkittävän eurooppalaisen sport- ja outdoor-medioiden, raporttien ja analyysien tuottajan EDM Publicationsin (München) kanssa. Yhteistyön ansiosta vuoden 2023 alusta alkaen monet sporttialan mielenkiintoiset raportit ja analyysit ovat nähtävissä YouSportin vuositilaajille, jotka ovat tilanneet myös YouSport-uutiskirjeen. Vastavuoroisesti EDM saa käyttöönsä tammikuusta 2023 alkaen YouSportin julkaisemat kansainvälisesti kiinnostavat sport- ja outdoor-alan henkilöhaastattelut (englanniksi käännettyinä) mahdollista julkaisua varten.

Jaa uutinen