Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Länsi-Savo: Mikkeli saa uuden urheiluvälineliikkeen

Urheilukauppa Team Sportia avaa uuden myymälän Mikkeliin. Liike avaa ovensa heinäkuun puoleen väliin mennessä.

Team Sportia on tehnyt 4-vuotisen pääyhteistyösopimuksen Juniori-Jukureiden kanssa. Mikkelin liike toimii jatkossa Juniori-Jukurien paikallisena jälleenmyyjänä. Uusi liiketila sijaitsee Otavankadulla, ja myymälä sijoittuu Savonlinjan vanhoihin toimistotiloihin.

Uuden liikkeen valikoimassa näkyy luonnollisesti isona jääkiekko Jukureiden kanssa tehdyn sopimuksen myötä. Muillekin lajeille löytyy kuitenkin tarjontaa. Valikoimiin tulee ainakin urheilutekstiilejä, juoksukenkiä ja muuta yleisulkoiluun tarvittavaa välinettä. Hiihtokin tulee talvella todennäköisesti osaksi lajivalikoimaa, miksei myös retkeily.

 

Lue koko artikkeli täältä.

Jaa uutinen