Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

SGI-analyysi: Urheilun teknologiamarkkinoiden odotetaan kasvavan yli 40 miljardiin dollariin vuoteen 2028 mennessä

Ajan tasalla pysyminen urheilualalla vaatii nykyään investointeja teknologiaan. Datan ja teknologian hyödyntäminen on arvokas voimavara, jossa on edelleen valtavasti kasvupotentiaalia. Käyttömahdollisuudet ovat laajat ja monipuoliset: niin sitoutumisen mittaamisesta vuorovaikutukseen fanien kanssa kuin tekoälypohjaisten valmennusten tarjoamisesta amatööriurheilijoille tai huippuluokan suoritusanalyysien tarjoamisesta huippu-urheilijoille.

Alalla liikkuvat myös suuret rahat, sillä Emergen Researchin arvion mukaan maailmanlaajuisten urheiluteknologiamarkkinoiden arvon odotetaan nousevan yli 40 miljardiin dollariin vuoteen 2028 mennessä.

https://www.sgieurope.com/technology/future-of-sporting-goods-investing-in-technologies-will-be-essential-to-stay-relevant/101789.article

YouSport on aloittanut yhteistyön merkittävän eurooppalaisen sport- ja outdoor-medioiden, raporttien ja analyysien tuottajan EDM Publicationsin (München) kanssa. Yhteistyön ansiosta vuoden 2023 alusta alkaen monet sporttialan mielenkiintoiset raportit ja analyysit ovat nähtävissä YouSportin vuositilaajille, jotka ovat tilanneet myös YouSport-uutiskirjeen. Vastavuoroisesti EDM saa käyttöönsä tammikuusta 2023 alkaen YouSportin julkaisemat kansainvälisesti kiinnostavat sport- ja outdoor-alan henkilöhaastattelut (englanniksi käännettyinä) mahdollista julkaisua varten.

Jaa uutinen