Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

SGN Sportia Oy:lle myönnetty Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt SGN Sportia Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta.

SGN Sportia Oy on 100 % kotimainen markkinointi- ja yhteisosto-organisaatio, joka palvelee Team Sportia- ja Sportia -kauppiaita sekä kehittää näiden ketjujen toimintaa. Ketjun perusta luotiin jo 1980-luvulla, jolloin Teräs Oy perusti Sportia-ketjun. SGN Group osti Sportian liiketoiminnan Wihurilta vuonna 2006 ja samana vuonna perustettiin SGN Groupin tytäryhtiö SGN Sportia Oy.

Tänä päivänä ketjuun kuuluu Suomessa 34 itsenäistä urheilukaupan yrittäjää, joiden toimintaa ohjaa ammattitaito, palveluhalu ja vahva paikallisten olosuhteiden tuntemus.

– Monelle liiketoimintayhtiöllemme vastuullisuustyö on tänä päivänä arkea, mutta sen lisäksi haluamme korostaa sitä jatkossa myös henkilökuntamme ja asiakkaidemme suuntaan. Tämän viestin välittämisessä uskon Avainlipun olevan arvokas työkalu niin SGN Sportialle kuin meidän kauppiasyrittäjillemmekin, kertoo SGN Sportia Oy:n toimitusjohtaja Panu Alhava.

Jaa uutinen