Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Sami Kiiski Keskon autokaupan toimialajohtajaksi

Kauppakonserni Kesko on nimittänyt Sami Kiisken autokaupan uudeksi toimialajohtajaksi autokaupan nykyisen toimialajohtajan Matti Virtasen jäädessä eläkkeelle. Samalla Kiiskestä tulee myös konsernijohtoryhmän jäsen.

Sami Kiiski on toiminut vuodesta 2020 Keskon vapaa-ajan kaupasta vastaavana johtajana, lisäksi hän toimii kansainvälisen Intersportin hallituksen jäsenenä. Ennen uraa Keskossa Kiiski on toiminut muun muassa Halti Oy:n toimitusjohtajana.

Samalla Kesko muuttaa toimialarakennettaan ja urheilukauppa tulee osaksi autokaupan toimialaa. Aiemmin urheilukauppa on ollut osa rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa. Muutokset astuvat voimaan 1.6.2023.

Jaa uutinen