Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Rauman Intersport sai uuden kauppiaan

Rauman Intersportin kauppiaana aloitti maaliskuun lopulla Mertsi Raitanen ja samassa yhteydessä Rauman Intersportin entiset kauppiaat Teemu ja Maaria Holma siirtyivät kauppiaiksi Turun Hansan Intersportiin.

Rauman Intersportin uudella kauppiaalla Mertsi Raitasella on takana pitkä Intersport-ura, vaikka kauppiasura on vasta alussa.

– Olen toiminut Intersport-ketjussa kaikkiaan 14 vuoden ajan ja työskennellyt useammassa Turun alueen Intersportissa, viimeisimpänä Hansan Intersportin myymäläpäällikkönä. Lähden kauppiaaksi erittäin innostunein mielin. Pitkä kokemukseni urheilukaupasta auttaa kauppiaan päivittäisessä työssä merkittävästi. Tämän lisäksi käyn innolla kauppiaalle kuuluvien taustatöiden ja kehittämisen kimppuun, Raitanen sanoo.

Rauman Intersportin kauppiaina kohta neljän vuoden ajan toimineet Teemu ja Maaria Holma siirtyivät maaliskuun alussa kauppiaiksi Hansan Intersportiin. Intersport Rauman henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Raitasen palvelukseen.

Jaa uutinen