Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Huhtikuun tuoteuutuudet

ASICS julkaisi uuden naisille suunnatun Nagino-malliston

ASICS käynnisti huhtikuun alussa naisille suunnatun Move Every Mind -kampanjan, joka korostaa liikunnan positiivisia vaikutuksia mielenterveyteen. Kampanjan perustana on ASICSin viime vuonna toteuttama State of Mind Index -tutkimus, jonka mukaan maailmanlaajuisesti naiset harrastavat vähemmän liikuntaa kuin miehet ja sen seurauksena naiset kokevat mielentilansa matalaksi. Maailmassa, jossa stressi ja ahdistus ovat ennätystasolla, tämä kampanja tuo esiin liikunnan voimaa rauhoittaa mieltä.

Samalla ASICS julkaisi naisten naisille suunnitteleman Nagino-malliston, jonka jokainen vaate on suunniteltu inspiroimaan kehopositiivisuutta ja tukemaan naisia liikkumaan rauhassa ja mukavasti juoksun aikana. Mallistoon kuuluu sekä vaatteita että niiden väreihin sopivia kenkiä ja sen idea on tukea naisia löytämään sisäinen rauhansa liikunnan avulla.

Lisätietoja

ASICS-edustaja Mikael Kojo
mikael.kojo@hoxby.com
040 551 3182

Polar Pacer Pro nyt saatavilla uudessa värissä

Polar Pacer Pro on äärimmäisen kevyt urheilukello, joka on varustettu aikaisempia malleja nopeammalla ydinprosessorilla sekä edistyksellisillä harjoitusominaisuuksilla. Nyt Polar Electro on julkaissut Polar Pacer Pro -urheilukellon uudessa Gold Dusk -värissä. Uutuudessa yhdistyvät kultainen kellokehys ja beiget rannekkeet. Lisäksi siinä on ohjelmistopäivityksen mukanaan tuoma uusi SleepWise-ominaisuus. Se yhdistää unen määrän, laadun ja ajoituksen käyttäjän sisäiseen vuorokausirytmiin ja yksilölliseen unen tarpeeseen ja analysoi käyttäjän unirytmiä.

Polar Pacer Pron jokainen yksityiskohta on suunniteltu urheilijaa ajatellen. Kellon tasainen takaosa ja pieni koko tekee siitä lähes huomaamattoman ranteessa. Se tuntuu miellyttävältä niin urheillessa kuin vapaalla. Ergonomiset ja rouheat painikkeet tekevät kellon käytöstä helppoa kaikissa sääolosuhteissa. Lisäksi kellon silikonirannekkeet on suunniteltu istumaan ranteeseen erinomaisesti, jotta sykkeenmittaus olisi mahdollisimman optimaalinen. Kirkas, mutta energiatehokas MIP-värinäyttö on helposti luettavissa kaikissa olosuhteissa ja ultraohut Gorilla Glass 3.0 -lasi tekee näytöstä erittäin kestävän.

KOO Nova pysyy päässä polkujuoksun pompuissa

Italialaisen kypärävalmistaja KASKin urheilulasibrändi KOOn Nova-aurinkolasit on suunniteltu erityisesti polkujuoksuun. Ergonomisen muotoilun ansiosta lasit asettuvat kasvoille tiiviisti ja pysyvät päässä ilman, että niiden asentoa tarvitsee korjailla. Active Airflow -ilmanvaihtojärjestelmä vähentää huurtumista. 

Lasit ovat erityisen kevyet, vain 21 grammaa, joten niitä on mukava käyttää pidempiäkin aikoja kerrallaan. Linssit KOO-laseihin valmistaa saksalainen optiikkayritys Zeiss. Kehyksettömät linssit antavat laajan katselualueen, eikä laadukas optiikka vääristä näkymää. Nova-aurinkolasien linssit suojaavat silmiä UV-valolta 100 %. Linssisävyjä on valittavana useista väreistä peilipintaisena tai vaihtoehtoisesti valossa tummuvat fotokromaatiset linssit.

Lisätietoja
Antti Blåfield

antti@vandernet.com

Merrell tarjoaa sopivat jalkineet niin polkujuoksuun kuin vauhdikkaaseen vaellukseen

Kevään tulo on hyvä syy palata metsäpoluille juoksemaan ja vaeltamaan. Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan tai kauas seikkailemaan, sillä matalan kynnyksen vaellusreittejä ja päiväretkikohteita löytyy melkein mistä vain. Liikutaanpa sitten tutuilla poluilla kävellen tai vaativammassa maastossa juosten, Merrellin Athletic Hike -mallistosta löytyvät jalkineet jokaiseen tarpeeseen.

Palkittu Rogue Hiker Mid on tekninen ja tukeva vaelluskenkä, joka on jykevään ulkonäköönsä nähden yllättävän kevyt ja ketterä. Merrell Test Labin kehittämä lippulaivatuote on palkittu arvostetulla ISPO Award -palkinnolla. Siinä yhdistyvät tukevan vaelluskengän ja kevyen polkujuoksukengän ominaisuudet.

Speed Eco on Merrellin tähänastisen historian ympäristöystävällisin vaellusjalkine. Sen valmistuksessa on käytetty mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja, laadusta ja ominaisuuksista tinkimättä. Päällisestä 77 %, ulkopohjasta 30 % ja irrotettavasta pohjallisesta 50 % on kierrätettyä alkuperää; nauhat, nauhalenkit ja vuori ovat täysin kierrätettyjä.

Ikoninen MOAB-jalkine jatkaa suosiotaan ja tarjoaa lenkkarimaista mukavuutta ja keveyttä yhdistettynä vaelluskengän tärkeimpiin ominaisuuksiin. MOABin ensimmäinen versio lanseerattiin markkinoille yli 15 vuotta sitten, ja sen nimi tulee sanoista mother of all boots. MOAB-jalkineita on ostanut jo yli 20 miljoonaa ulkoilijaa. Tuoteperheeseen kuuluu useita eri malleja.

 

Lisätietoja

Merrell Finland
(09) 229 0010
www.merrell.fi

Merrell Speed Eco

Helly Hansen hyödyntää Ocean Bound -kierrätysmateriaalia laajasti kesämallistossa

Helly Hansen laajentaa kierrätysmateriaalien käyttöä kesän 2023 mallistossa hyödyntämällä laadukasta Ocean Bound -materiaalia kaikissa tuotekategorioissa. Ocean Bound -kierrätysmateriaali valmistetaan hylätyistä muovisista kalastusvälineistä ja meripoijuista. Kierrätetyn raaka-aineen käyttö pienentää tuotteiden valmistuksesta aiheutuvia hiilidioksiinipäästöjä sekä vähentää raakaöljyn käyttöä ja muovin päätymistä meriroskaksi.

Helly Hansenin laajaa ammattilaisten kanssa yhteistyössä kehitettyä purjehdusmallistoa täydentää uudenlainen vastuullinen NEWPORT COSTAL -tuotekokonaisuus. Rannikkopurjehduksen ammattilaisten kanssa yhteistyössä kehitetyssä takissa on ympäristöystävällinen vedenpitävä ja hengittävä HELLY TECH Professional -kangasrakenne, josta yli 50 % on korkealaatuista Ocean Bound -kierrätysmateriaalia. PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely sekä 100 % kierrätetty liuosvärjätty verkkovuori tekevät tuotteista vastuullisen valinnan. Takissa on suojaava korkea kaulus, SOLAS-luokitellut heijastimet näkyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi, joustavat hihat optimaalisen liikkuvuuden takaamiseksi, säädettävä ja pakattava hi-vis-huppu, runsaasti taskuja sekä säädettävä helma ja hihansuut. Yhdessä haalarinmallisen housun kanssa asu muodostaa täydellisesti suojaavan asun koviinkin purjehduskeleihin

Tutustu muihin Helly Hansenin kevät ja kesätuotteisiin osoitteessa www.hellyhansen.com

Haltin SPINNOVA-kuidusta valmistettu urbaani parkatakki saapui markkinoille

Kotimaisten ulkoiluvaate- ja varustemerkki Haltin ja vastuullisia tekstiilikuituja valmistavan Spinnovan Cyclus unisex -parkatakki on saapunut markkinoille ja on nyt saatavilla Stockmannin Halti-myymälässä ja Haltin verkkokaupassa. Takki on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Virossa. Takki kuuluu Kallio by Halti -mallistoon, jonka vaatteet ovat teknisiä, ajattomia ja tyylikkäitä, ja suunniteltu kaupunkiympäristöön. Takkia on saatavilla rajoitettu ja numeroitu erä.

Takki on valmistettu ympäristöystävällisestä SPINNOVA-kuidusta sekä puuvillasta ja värjätty ruotsalaisen Imogon resurssitehokkaalla teknologialla. SPINNOVA-kuidun valmistuksessa käytetään hyvin vähän vettä eikä lainkaan haitallisia kemikaaleja. Kuitu on täysin biohajoavaa ja kierrätettävää. Takin suunnittelussa ja kaikissa yksityiskohdissa nappivalintoja myöten on huomioitu pitkäikäisyys ja helppo korjattavuus sekä materiaalien ympäristöystävällisyys ja kierrätettävyys.

– Tämä on ollut oppimisprosessi uudenlaisten kuitujen ja vastuullisen värjäysteknologian hyödyntämisessä tekstiilituotannossa, Haltin toimitusjohtaja Aki Kuusilehto kertoo.

Muista lähettää tuoteuutisesi YouSportille. Ne näkyvät myös uutiskirjeemme ilmaisversiossa, jonka vastaanottajiin kuuluu noin 600 sporttia, outdoorin ja hyvinvointia seuraavaa median edustajaa.

Jaa uutinen