Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

SGI-analyysi: Euroopan komissio patistelee tekstiiliteollisuutta mukaan vihreään siirtymään

Euroopan komission tavoitteena on taata, että tekstiiliteollisuus on mukana ja tekee osansa vihreässä siirtymässä. Alan pelisääntöjen muutoksiin nopeimmin sopeutuvat yritykset nauttivat luonnollisesti kilpailuetua ja ovat etulinjassa matkalla kohti kestävää kehitystä. Tämä on EU:n visio tekstiilialasta sekä vastuullisista ja kiertävistä tekstiileistä vuonna 2030 – oletko valmis?

https://www.sgieurope.com/circular-economy/eu-strategy-for-sustainable-and-circular-textiles-everything-you-need-to-know/99425.article

YouSport on aloittanut yhteistyön merkittävän eurooppalaisen sport- ja outdoor-medioiden, raporttien ja analyysien tuottajan EDM Publicationsin (München) kanssa. Yhteistyön ansiosta vuoden 2023 alusta alkaen monet sporttialan mielenkiintoiset raportit ja analyysit ovat nähtävissä YouSportin vuositilaajille, jotka ovat tilanneet myös YouSport-uutiskirjeen. Vastavuoroisesti EDM saa käyttöönsä tammikuusta 2023 alkaen YouSportin julkaisemat kansainvälisesti kiinnostavat sport- ja outdoor-alan henkilöhaastattelut (englanniksi käännettyinä) mahdollista julkaisua varten.

Jaa uutinen