Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Polar avaa algoritminsa

Polar Electro avaa tieteeseen pohjautuvat algoritminsa ja ohjelmistoratkaisunsa valituille kumppaneilleen. Ensimmäinen kumppani, joka tarjoaa Polarin algoritmeja osana tuotteitaan, on japanilainen kellojätti Casio. Aiemmin Polarin pitkään kehittämät algoritmit ja ohjelmistoratkaisut ovat olleet vain sen omassa käytössä.

Polarin ammattilaiskäyttöön suunnattu tuotevalikoima on koostunut sovelluksista, palveluista ja tuotteista, jotka tarjoavat kokonaisvaltaista ymmärrystä hyvinvoinnista ja auttavat kumppaneita tukemaan omia asiakkaitaan tavoitteiden saavuttamisessa.

Polar avaa nyt kumppaneidensa käyttöön lisäksi 25 algoritmia, jotka kattavat unen, harjoittelun, hyvinvoinnin, aktiivisuuden, suorituskyvyn ja palautumisen. Algoritmeihin pohjautuvia ominaisuuksia ovat käyttäneet ja testanneet miljoonat Polarin asiakkaat ympäri maailmaa.

Muutos tarkoittaa, että yksityisen ja julkisen sektorin organisaatiot voivat tarjota työntekijöilleen, asiakkailleen tai käyttäjilleen Polarin vuosikymmenien ajan kehittämää osaamista kдyttцvalmiin ratkaisun avulla ilman omia investointeja algoritmien tai ohjelmiston kehittämiseen.

 

Casio otti kopin

Casion lanseeraamassa G-Shock -mallin Squad GBD-H2000-kellossa on hyödynnetty Powered by Polar -ominaisuuksia, joiden kautta Casio-käyttäjät kaikkialla voivat käyttää räätälöityjä urheilun ja palautumisen ominaisuuksia hyvinvointinsa tukemiseen.

 

Lähde: lehdistötiedote

Jaa uutinen