Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Golfmessuilta parhaat vinkit ja varusteet viheriölle

Helsingin Messukeskuksessa 31.3.–2.4. järjestettävä Golfmessut tarjoaa ohjelmaa kaikenikäisille ja -tasoisille golfin harrastajille ja lajista kiinnostuneille.

Golfmessujen ohjelma on nyt julkaistu tapahtuman nettisivuilla.

Suomi Golf -lavalla nähdään entisiä ja nykyisiä urheilutähtiä, kuten Heikki Kovalainen ja Petra Olli, joille golfista on tullut intohimo. Lavalla seremoniamestareina ja haastattelijoina toimivat ruutukasvo Iiro Harjula ja lajilegenda Mikko Ilonen.

Antti Vaalas ja Riku Soravuo saapuvat puolestaan kertomaan Masters-, Ryder Cup- ja Major -kilpailuista sekä svingin harhaluuloista. Lavalla kuullaan asiaa myös esimerkiksi Speedgolfista, Paragolfista sekä golfin uusista sääntömuutoksista.

TrackMan-simulaattorialueella voi kokeilla golfsimulaattoria ja messujen suurella rangella testata eri välinemerkkien uusia tuotteita. Asiantuntijat auttavat löytämään jokaiselle golfarille juuri omaan svingiin sopivat mailat. Messuilla on myös tietoa erilaisista valmennusryhmistä ja golfkouluista.

Golfmessujen koko ohjelma on julkaistu tapahtuman nettisivuilla www.golfmessut.fi. Tapahtuman järjestävät Messukeskuksen kanssa yhteistyössä GoGolf ja Golfliitto.

 

Golfmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 31.3.–2.4.2023 samaan aikaan Kevätmessujen, OutdoorExpon ja Lähiruoka & luomu -messujen kanssa. Kevätmessut, OutdoorExpo ja Lähiruoka & luomu avautuvat jo to 30.3.

www.golfmessut.fi  #golfmessut2023

Jaa uutinen