Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Sigg panostaa ympäristöystävällisyyteen

Sveitsiläinen Sigg on Myplanet -mallisto on valmistettu 100 % kierrätetystä alumiinista ja korkki selluloosasta. Sarja on hiilineutraali ja valmistettu 100 % kierrätysmateriaaleista Sveitsissä. Valikoimaan kuuluu klassikko Traveller-pullot 0,6l ja 1,0l ja lisäksi sporttipullo 0,75l. Sarja aloittaa SIGG:n siirtymisen kokonaan alumiinisten juomapullojen valmistuksessa kierrätetyn alumiinin käyttöön. 

Sigg Pulsar -sarjassa on sporttipullo, joka on vuototiivis myös korkin ollessa auki-asennossa. Nesteen virtaus on hyvä pienellä puristuksella. Sopii kaikkiin standardeihin juomapuollotelineisiin. Pulsarin saa sekä normi juomapullona, että Therm-versiona, joka pitää juoman kylmänä pitkään ja talvisissa oloissa estää juoman jäätymisen.

 

Yhteys:

Bonge Oy
Itälahdenkatu 25
00210 Helsinki
myynti@bonge.fi
+358 10 440 9181

Jaa uutinen