Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Fjällrävenin kevään ja kesän uutuudet

Fjällrävenin kevään ja kesän 2023 uutuuksista löytyy kuorivaateuutuuksia, mukavia vaellustrikoita, monipuolisia välikerrosvaatteita, päiväretkille suunniteltuja reppuja sekä retkeilyuutuuksia lämpimän sään seikkailuihin.

Kaikki Fjällrävenin kuorivaatteet ovat PFC-yhdisteistä vapaita, tuulen- ja sateenpitäviä sekä ihanan kevyitä yllä! Vedenkestävät uutuustakit High Coast Hydratic Trail Jacket  suojaa tuulelta ja sateelta niin vaelluspoluilla kuin arjessakin.

Takeissa on hengittävä ja vedenpitävä DWR-kylläste, joka on saatu aikaan ilman haitallisia PFC-yhdisteitä. Comfort fit -istuvuuden ansiosta takit sujahtavat näppärästi muun asukokonaisuuden päälle helpottaen kerrospukeutumista.

Värivalikoimasta löytyy sinapinkeltaista, mustaa ja maastonvihreää. Naisille on saatavilla lisäksi vaaleansininen ja miehille laivastonsininen malli.

Kevään tyylikkäisiin uutuustakit naisille ja miehille Vardaf Hydratic Anorak. Hengittävät ja vedenkestävät anorakit ovat käteviä ja monikäyttöisiä. Ne sopivat niin retkeilyyn, matkustamiseen kuin työmatkoillekin. Vetoketjujen ansiosta saa helposti hallittua kehon lämpötilaa liikunnan intensiteetin ja säiden vaihdellessa. Säädettävä huppu ja lukuisat hiotut yksityiskohdat viimeistelevät anorakin käyttömukavuuden.

 

Kuorihousut suojaavat sateessa ja pyöillessä

Takkien tapaan High Coast Hydratic Trail -malliston housut on käsitelty kyllästeellä, joka takaa hengittävyyden ja vedenkestävyyden. Valmistusmateriaali on kierrätettyä polyesteria. 

Housujen kiristysnyörillä varustettu joustava vyötärö ja lahkeensuiden tarranauhasäädöt takaavat erinomaisen liikkuvuuden niin patikoidessa kuin pyöräillessäkin.

Keb Eco-Shell -takit päivittyivät

Ympärivuotiseen käyttöön suunnitellut Keb Eco-Shell -takit ovat jatkossa 100-prosenttisen PFC-vapaita. 

Kun tämä klassikkomalli lanseerattiin vuonna 2015, ei markkinoilla vielä ollut PFC-vapaita vedenkestäviä vetoketjuja. Nyt asia on korjattu, ja päivitetyn Keb Eco-Shell -sarjan takit ovat vetoketjua myöten täysin PFC-vapaita. 

Fjällrävenin 2023 kevät-kesämalliston uutuudet – lataa mediapaketti tästä!

Jaa uutinen