Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Samsonite tähyää urheilukauppoihin

Legendaarinen matkalaukkujen valmistaja Samsonite on kehittänyt omaa mallistoa urheilu- ja outdoor kaupoille. Joulukuussa lanseeratun pelkästään urheilu- ja outdoorkaupoille suunnattu mallisto kantaa nimeä Outlab Paradiver.

Malliston yhdistävä tekijä on tuotteiden keveys ja kestävyys. Esimerkiksi laskettelijoiden suosima 122 litran kokoluokan pyörällinen pehmytkuorinen matkalaukku Outlab Paradiver Duffle/WH 79 painaa vain 4 kiloa. 

Outlab Paradiver malliston kulmakivet ovat keveyden lisäksi ekologisuus, vedenpitävyys, käytännöllisyys, kestävyys ja keveys. Malliston laukuissa on Irrotetta Activ-pack, johon voi laittaa likaisia ja kosteita varusteita, kuten vaikka lenkkarit.

Urheilu- ja Outdoor kaupoille tarjolla olevassa Active Performance -mallistossa, johon kuuluvat myös  Ecodiver ja Roader tuoteperheet, on matkalaukkujen lisäksi tuotteita vyölaukuista reppuihin. Matkalaukuista mallisto kattaa renkaalliset Dufflet kahdella pyörällä sekä neljällä pyörällä kulkevat ns. Spinner duffle -versiot.

Samsoniten myynnistä Suomessa vastaa pitkän linjan sporttimyyjä Esko Perälä.

Samsonite Finland Oy 
+358 40 5669402
Area Manager Finland

Jaa uutinen