Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Speedolta biosynteettisistä materiaaleista valmistetut uimalasit

Speedo tuo markkinoille biosynteettisistä materiaaleista valmistetut uimalasit. Uuden Biofuse 2.0 -mallin valmistusprosessia on alusta loppuun ohjannut vastuullinen tekeminen. Kehys, tiivisteet, säätömekanismi sekä linssit on valmistettu joko kokonaan tai osittain biosynteettisistä materiaaleista.

Tämän lisäksi Biofuse 2.0:n valmistuskumppanit ovat siirtyneet käyttämään tehtaissaan osittain aurinkopaneeleja vähentääkseen fossiilisten polttoaineiden määrää. Täysin uusittu pakkaus on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista. Kokonaisuutena kehitys tukee Speedon tulevaisuuden tavoitteita vähentää ympäristövaikutuksia askel kerrallaan.

Biofuse 2.0 -uimalasit korvaavat jatkossa kautta aikojen Speedon myydyimmän Futura Biofuse Flexiseal -mallin. Uutuusmalli lanseerattiin 2022 joulukuussa ja se on saatavilla Speedo jälleenmyyjiltä ympäri Suomen. 

Lisätiedot:

Oy Sultrade Ltd

myynti@sultrade.fi

09 859 591

Jaa uutinen