Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

OutdoorExpo innostaa liikkumaan luontoon

OutdoorExpo (30.3.–2.4.2023) houkuttelee kaikki aktiivisista harrastajista lapsiperheisiin nauttimaan luonnon tarjoamista elämyksistä.

Ulkoilmaelämysten oma tapahtuma OutdoorExpo esittelee vinkkejä ja varusteita luonnossa liikkumiseen niin kokeneille eränkävijöille kuin vasta luonnon kutsun kuulleille kaupunkilaisille. Retkeilyyn liittyviä neuvoja voi kysyä esimerkiksi Ulkoilma Akatemian Retkineuvolasta.

”Retkineuvola on suunnattu ihan kaikille retkeilystä kiinnostuneille, ja uutta inspiraatiota hakeville. Retkineuvolasta voi kysyä vinkkejä varusteiden valintaan, uuden kohteen löytämiseen tai kestävän kehityksen mukaiseen retkeilyyn. Isossa kuvassa retkeilyn suosio jatkaa kasvuaan, vaikkakin suosituissa retkeilykohteissa koronan aiheuttama kävijäpiikki nyt tasaantuu. Uskon, että moni hakee nyt uusia reittejä ja seikkailuja kaikkein suosituimpien kohteiden lisäksi, jolloin määränpääksi voi valikoitua muun muassa muut Pohjoismaat”, kertoo kouluttaja Mika Mannonen Ulkoilma Akatemiasta.

OutdoorExpossa voi tutustua myös vesillä liikkumiseen. Suomen Melonta- ja Soutuliitto opastaa melontaa altaassa sekä sisäsoutua kuivalla maalla. Suomen Melonta- ja Soutuliiton harrastekoordinaattori Kai Lindqvistin mukaan melonnan suosio on vahvassa nousussa.

”Meloja 1 -kurssi ja lasten Melontakoulu ovat helpoin, hauskin ja ehdottomasti suositeltavin tapa aloittaa melonnan harrastaminen. Esittelemme kursseja messujen allasohjelmissa, ohjelmalavalla sekä messuosastollamme. Paikan päällä voi myös ilmoittautua vapaille kurssipaikoille. Allasohjelmiemme jälkeen yleisöllä on mahdollisuus kokeilla melontaa käytännössä ammattilaisten opastuksella”, Lindqvist sanoo.

OutdoorExpon ohjelma kokonaisuudessaan julkistetaan 20.2.

www.outdoorexpo.fi #outdoorexpo2023

Jaa uutinen