Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Dynafit on NUTS-polkujuoksutapahtumien uusi pääyhteistyökumppani

Dynafitin ja NUTSin yhteistyö tuo Dynafit polkujuoksukengät, -vaatteet ja -varusteet löytyvät jälleenmyyjien lisäksi myös NUTS polkujuoksutapahtumista Rukalta, Ylläs-Pallakselta ja Pyhätunturilta.

Dynafit on vuoristolajien erikoismerkki. Nopeus on osa Dynafitin identiteettiä, ja merkkiä ohjaa pyrkimys varustaa kestävyysurheilijat päästä varpaisiin, kesällä ja talvella. Älykkäät materiaalit ja innovatiivisuus ovat Dynafitin menestyksen avaimia.

Sevitio Oy on maahantuonut Dynafit-tuotteita Suomeen vuodesta 2021. Tuotevalikoimaan sisältyvät kesäisin polkujuoksuvaatteet, -jalkineet ja -välineet sekä maastopyöräilyvaatteet ja talvisin skinnaus- ja vapaalaskuvälineet, vaatteet ja varusteet.

NUTS Trail Running -polkujuoksutapahtumat kulkevat Suomen upeimpien kansallispuistojen poluilla Rukalla, Ylläs-Pallaksella ja Pyhätunturilla.

NUTS Karhunkierros Rukalla on kasvanut yhdeksi Pohjois-Euroopan suurimmista polkujuoksuista viimeisten kymmenen vuoden aikana, ja NUTS Ylläs-Pallas on yksi kansainvälisimmistä suomalaisista urheilutapahtumista.

 

Yhteys:
Sevitio Oy / Sport Corner Ylläs
Tunturintie 16
95970 Äkäslompolo
050 555 0429

Jaa uutinen