Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Lowa 100 vuotta

Yli sadan vuoden ajan Lowa on valmistanut käsintehtyjä kenkiä Euroopassa välittäen kengäntekotaitoa aina seuraavalle polvelle. Mestarilta oppipojalle välitetty taito ja kokemus ovat merkittävässä roolissa Lowan jalkineiden valmistuksessa. 

Klassikon maineestaan huolimatta Lowa luo uutta brändi-ilmettä ja valikoimaa ulkoilujalkineisiin. Lowassa yhdistyvät perinteet, korkea laatu, keskittyminen tuotteeseen, vastuullisuus, hyvä istuvuus ja jatkuva halu olla paras. Suomessa perheyritys Bonge Oy on toiminut Lowan maahantuojana jo 29 vuotta.

 

Juhlavuosi näkyy markkinoinnissa

Bonge toteuttaa kaikissa kanavissa Lowa100 vuotta -markkinointia koko vuoden. Bonge on varannut kenkiä vastatakseen juhlavuoden kysyntään.

 

Yhteystiedot

Bonge Oy
Itälahdenkatu 25
00210 Helsinki
myynti@bonge.fi
+358 10 440 9181

Jaa uutinen