Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

YouSportin uudet tilaajaedut vuodelle 2023

YouSportin vuosipaketin € 150 + alv hinnalla saat tänä vuonna entistä enemmän!

1. YouSport on aloittanut yhteistyön merkittävän eurooppalaisen sport- ja outdoor-medioiden, raporttien ja analyysien tuottajan EDM Publicationsin (München) kanssa. Yhteistyön ansiosta vuoden 2023 alusta alkaen monet sporttialan mielenkiintoiset raportit ja analyysit ovat nähtävissä YouSportin vuositilaajille, jotka ovat tilanneet myös YouSport-uutiskirjeen.

Vastavuoroisesti EDM saa käyttöönsä tammikuusta 2023 alkaen YouSportin julkaisemat kansainvälisesti kiinnostavat sport- ja outdoor-alan henkilöhaastattelut (englanniksi käännettyinä) mahdollista julkaisua varten.

Jos et vielä saa YouSportin uutiskirjettä, niin tilaa se tästä!

2. Lisäksi YouSportin maksullisen vuositilaajan haltijat saavat kuukaudeksi maksutta käyttöönsä SGI Europen jäsenyyden (arvo 49 €). Tutustu jäsenyyden sisältöön täällä.

3. Jatkossa käytössäsi on myös sportti- ja urheilukaupan päivittäinen mediaseuranta, jonka tuottaa Retriever.

4. Myös entiset tutut edut säilyvät:

  • Näkyvyys Brändihakemistossa. Monibränditalon lisäbrändien hinta: -25 % perushinnasta € 150 + alv
  • YouSport – Urheilukaupan Käsikirja 2023 (1 kpl) postitettuna.
  • Tunnukset yritys- ja bränditietojen päivittämiseen YouSport-verkkopalvelussa. Tiedot päivittyvät samalla automaattisesti sivuston englanninkieliseen osioon. Yritykset vastaavat itse tietojen ajankohtaisuudesta. Samoja tietoja hyödynnetään myös vuosittain YouSport – Urheilukaupan Käsikirjan printtiversiossa.
  • Tiedote- ja videopalvelussa yritys voi julkaista 4 tiedotetta tai videota vuodessa. Lisämaksusta voi julkaista useampia.
  • YouSport-uutiskirje kerran kuukaudessa.
  • Sporttia ja lifestylea seuraavat toimittajat saavat aina oman versionsa uutiskirjeestä – jakelussa noin 650 toimittajaa ja vaikuttajaa.
  • Uutuustiedotteiden ja -videoiden näkyvyys myös YouSportin kuukausittaisessa uutiskirjeessä.
  • YouSportia tilaavien brändien logot linkkeineen pyörivät Boxi-bannerissa (300×250 px) osoitteessa YouSport.fi satunnaisjärjestyksessä kautta vuoden.

Jaa uutinen