Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Tokmanni päivitti Future TT Sport -urheiluvaatemallistoaan

Tokmanni panostaa entistäkin vahvemmin tuotevalikoimansa kehittämiseen. Tokmannin omiin merkkeihin kuuluva Future TT Sport lähtee vuoteen 2023 uudistuneella merkki-ilmeellä ja uudella urheilullisen pukeutumisen mallistolla.  

Urheilulliseen mallistoon kuuluu peräti 40 sisä- ja ulkopukeutumisen tuotetta, kuten treenipaitoja ja -housuja, leggingsejä, toppatakkeja ja -housuja sekä t-paitoja, collegehuppareita ja urheiluliivejä.

Merkin pirteän värikkään tuotetarjonnan suunnittelussa korostetaan aiempaa enemmän liikunnallisen arjen vaatimuksia ja pukeutumisen tuotteiden monikäyttöisyyttä.
Olemme kiinnittäneet entistä enemmän huomiota erityisesti pukeutumisen tuotteidemme ihon kuivana pitäviin, tuulta suojaaviin ja vettä pitäviin ja hylkiviin materiaaleihin, leikkauksiin ja muihin toiminnallisiin yksityiskohtiin. Vain tiettyjen urheilulajien sijaan Future TT Sport -uutuutemme tukevat hyvin monenlaista liikkumista ja arkista käyttöä”, Tokmannin pukeutumisen tuotteiden Concept Designer Satu Johansson kertoo.
Urheilullisen muotokielen ja monikäyttöisyyden ohella panostamme kierrätysmateriaaleihin, ja esimerkiksi suurimmassa osassa Future TT Sportin uutuusmalliston vaatteista on käytetty kierrätyspolyesteria”.

 

Uusi ilme laajenee muihinkin Future TT Sportin tuotteisiin

Uuden Future TT Sport -merkki-ilmeen saavat asteittain myös merkin liikuntavälineet, kuten kahvakuulat, joogamatot, jumppakuminauhat, trampoliinit ja juomapullot.
”Nykyaikainen Future TT Sport tukee rennon myönteistä arkiliikuntaa. Tavoitteemme on, että merkin tuotteista on aitoa iloa erilaisille liikunnan harrastajille, ei vain aktiivisimmille liikkujille”, Tokmannin brändistä vastaava markkinointipäällikkö Niina Karhu kuvailee.

 

Valtaosa Tokmannin pukeutumisen tuotteista suunnitellaan Suomessa

Tokmannin pukeutumisen ammattilaiset – suunnittelijat, mallimestarit ja ostajat – suunnittelevat valtaosan Future TT Sportin ja muiden Tokmannin pukeutumisen omien merkkien tuotteista itse Suomessa.
Halpakauppaketjun tavoitteena on jatkossakin tarjota arjessa tarvittavia, helposti ostettavia ja käytettäviä pukeutumisen tuotteita niin lapsille kuin aikuisillekin, Johansson kertoo.
”Haluamme nostaa kotimaista suunnittelutyötä esille, ja uskomme juuri oman suunnittelumme auttavan meitä luomaan hinta-laatusuhteeltaan mainiota, yllä mukavaa ja mahdollisimman monia erilaisia vartalotyyppejä palvelevaa pukeutumista”.

 

Huomio myös vastuullisessa hankinnassa

Tokmanni tekee suunnitelmallista työtä vastuullisen hankinnan kehittämiseksi. Future TT Sportin ja muiden Tokmannin omien merkkien riskimaissa valmistettavat tuotteet valmistetaan BSCI-auditoiduilla eli kolmannen osapuolen tarkastamilla tehtailla. Tokmanni tekee myös omia tehdastarkastuksia, joissa se tarkastaa työolosuhteiden ohella tuotteiden laatua ja tehtaiden laadunvarmennusprosesseja.

Toimitusketjun läpinäkyvyyden lisäämiseksi Tokmanni julkistaa omien tuotemerkkiensä vaatteiden, kenkien, laukkujen ja asusteiden valmistustehtaat verkkosivuillaan. Kyseinen tehdaslista päivitetään vuosittain.

 

Lähde: tiedote

Jaa uutinen