Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Polar ja Iivo Niskanen yhteistyöhön

Polar ja maastohiihtäjä Iivo Niskanen ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Iivo Niskanen on kolminkertainen olympiavoittaja ja maailmanmestari. Niskanen on hyödyntänyt Polarin tuotteita harjoittelunsa tukena koko urheilu-uransa ajan.

Olen ollut Polarin uskollinen kuluttaja hiihtourani ajan ja erittäin iloinen, että toistakymmentä vuotta kestänyt kuherruskuukausi on nyt virallistettu kumppanisuhteeksi. Polarin tuotteiden tarjoama data on minulla apuna harjoittelun ja palautumisen seuraamisessa sekä suunnittelussa. Mielenkiinnolla odotan myös pääsyä mukaan tuotekehitykseen,” Niskanen kommentoi.

Niskanen käyttää tällä hetkellä Polar Vantage V2 -multisportkelloa sekä Polar H10 -sensoria.

Suomalaisena brändinä meille on tärkeää tukea kotimaista urheilua. On hienoa päästä tukemaan osaltamme myös Iivon urheilu-uraa. Pääsemme myös hyödyntämään Iivon kokemusta sekä näkemystä kestävyysurheilun vaatimuksista osana tuotekehitystämme”, Polarin Pohjoismaiden myyntijohtaja Liisa Puranen kommentoi.

Polarin pitkäaikaisten asiakkaiden harjoitusdata osoittaa, että hiihdon suosio on kasvanut Suomessa viimevuosina. Vuoden 2022 tammikuussa maastohiihto oli suomalaisten Polar-asiakkaiden kolmanneksi suosituin laji kävelyn ja voimaharjoittelun jälkeen. Neljän vuoden seurannassa 2019–2022 hiihtoharjoituksia tallennettiin eniten tammikuussa 2022, keskimäärin 3,6 hiihtoharjoitusta. Se on 18 prosenttia kaikista tammikuussa tallennetuista harjoituksista. Niillä asiakkailla, joilla oli vähintään yksi hiihtoharjoitus tammikuulta, keskiarvo nousi 6,2 kerrasta 7,4 hiihtokertaan kuukaudessa vuosina 2019–2022.

Jaa uutinen