Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

OAC Finland uusissa tiloissa yhden katon alla

Kotimaisista liukulumikengistä tunnettu OAC Finland Oy muuttaa vuodenvaihteessa uusiin toimitiloihin Kangasalla. Uudenaikainen tehdas mahdollistaa moninkertaisen tuotantokapasiteetin ja lisää uusia työpaikkoja alueelle.

Muutto tapahtui porrastetusti joulu-tammikuussa. Matka ei kuitenkaan ollut pitkä, sillä vanha tehdas sijaitsee naapuritontilla, jossa OAC:lla on ollut muitakin varasto- ja toimistotiloja.

Uusien toimitilojen suunnittelussa on huomioitu etenkin paremmat työskentelyolosuhteet, tulevaisuuden tarpeet ja energiatehokkuus.

Muuton myötä kaikki toiminnot ja työntekijät siirtyvät saman katon alle, mikä helpottaa yhteistyötä eri tiimien ja yksikoiden välillä; tuotanto- ja tuotekehitysyksikkö OAC Tech sekä urheiluvarusteiden maahantuonnista, myynnistä ja markkinoinnista vastaava OAC Sport ovat tähän saakka toimineet pääosin eri osoitteissa.

 

Lisää kilpailukykyä ja työpaikkoja

Kapasiteetti uudessa tehtaassa on moninkertainen vanhaan tehtaaseen verrattuna. Näin OAC voi paremmin vastata nykyisten ja uusien asiakkaiden tarpeisiin sekä käynnistää uusia projekteja. OAC työllistää tällä hetkellä 50 henkilöä, ja tilat mahdollistavat tarpeen mukaan henkilöstön kasvun tulevina vuosina.

 

oac.fi

Jaa uutinen