Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Mons Royale siirtyy Cape Universal Oy:lle

Merinovillaisista tuotteista tunnettu Mons Roayle on siirtynyt helsinkiläisen Cape Universal Oy:n edustukseen. Mons Roayle täydentää Cape Universal -ulkoilubrändien portfoliota. Yhtiö edustaa The North Facea, Timberlandia ja Vansia Suomessa.

Tulemme panostamaan Mons Roayleen. Luomme uutta pohjaa pitkäkestoiseen yhteistöiden avulla”, Cape Universal Oy:n toimitusjohtaja Erik Wikström kertoo. Brändin myyntivastuu on Raul-Erik Hirvosella, joka vastaa myös The North Facesta.

”Pystymme nyt palvelemaan asiakkaita lähes yhden pysähdyksen taktiikalla, kun ostettavissa kauttamme on niin kerrastot, kuin kuoretkin”, Hirvonen kertoo.

Mons Roaylen Euroopan pääkonttori sijaitsee Innsbruckissa. Toimitukset Suomeen tulevat Euroopan varastolta, mikä takaa hyvän saatavuuden. Agentuurin ansiosta Cape Universalin kautta on saatavilla brändin kaikkien sesonkien mallisto.

Mons Royale on vuonna 2009 perustettu uusiseelantilainen korkealaatuisten ja eettisesti valmistettujen merinovillatuotteiden valmistaja. Mons Royal -tuotteiden valmistuksessa ei ole unohdettu eläinten hyvinvointia, ihmisiä, maapalloa ja tulevaisuutta.

 

Yhteys

raul@capeuniversal.fi

www.capeuniversal.fi

www.eu.monsroyale.com

Jaa uutinen