Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Urheilukauppa.eu sai Oulun vuoden yksinyrittäjäpalkinnon

Oulun Yrittäjät palkitsi tänä vuonna keskustassa toimivia kivijalkayrityksiä. Vuoden Yksinyrittäjänä palkittiin urheilukauppa.eu ja Vuoden Yrittäjänä Optiikka Suomela.

Yhteistä palkituille on kilpailutilanne, jossa paikalliset palvelut kisaavat asiakkaista kansainvälisten ketjujen kanssa.

Vuoden yksinyrittäjänä Oulun Yrittäjät palkitsi vuodesta 2012 toimineen Urheilukauppa.eu:n yrittäjän Kari Mikkolan. Verkkokauppana aloittanut yritys avasi poikkeuksellisesti vasta hieman myöhemmin kivijalkakaupan, jota Mikkola pyörittää yksin. Kauppa sitoo olemaan paikalla koko aukioloajan.

Sähkötekniikan diplomi-insinööri Kari Mikkolan yrittäjäura alkoi, kun silloinen työnantaja Nokia tarjosi erorahaa ja lisäksi starttirahaa yrityksen perustamiseen. Ilman näitä tukia yritystä ei olisi Mikkolan mukaan syntynyt.

Kun hyvä kaveri toi maahan tunnettuja urheiluvälinemerkkejä, mies päätti ruveta niitä kauppaamaan. Mikkolan asiantuntemus on vahva valtti kilpailutilanteessa. Parasta yrittämisessä on Mikkolan mielestä se, että jokainen päivä on erilainen. Haastetta on tuonut etenkin viime aikoina isot hintojen nousut ja pari vuotta jatkuneet tuotteiden saatavuusongelmat.

 

Myymälä:
Urheilukauppa.eu
Pakkahuoneenkatu 9
90100 Oulu

 

Lähde: https://www.radiopooki.fi/uutiset/pohjois-pohjanmaa/a-220353

Jaa uutinen