Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Norjalainen urban outdoor vaatebrändi Twentyfour Suomeen

Norjalainen Twentyfouria hallitseva Norwegian Concept AB on perustettu 2006, yhtiön pääkonttori sijaitsee Etelä-Norjassa Kristiansandissa. Liikevaihtoa yhtiö tekee noin 28 miljoonaa euroa. Heidi ja Tapani Ojalainen edustavat Twentyfouria Suomessa. Pariskunta on ollut urheilualalla pitkään.

Twentyfourin vastuullisuusarvot yhdessä tuoreen ja nuorekkaan ilmeen kanssa tekevät siitä haluttavan brändin. Yrityksessä on todella positiivinen ilmapiiri. Olemme erittäin valmiita tekemään Twentyfourista menestystarinan myös Suomessa”, Heidi Ojalainen sanoo.

Yrityksen arvot ja paikallinen ankkurointi ovat tärkeitä asioita. Varmistamme käsityön laadun ja kehitämme laadukkaita ja ekologisia vaatteita, jotka sopivat vaihtelevaan pohjoismaiseen ilmastoon”, Tom Erik Mykjåland, Twentyfour-brändin takana olevan Norwegian Conceptin pääjohtaja, lupaa.

Tuotteet myydään urheiluun erikoistuneiden kauppojen kautta.

Twentyfourin showroom avattiin joulukuun alussa Lahden Satamaan.

 

Yhteys:

Tapani Ojalainen
Country Manager Finland
+358 50 553 7275

Norwegian Concept AB
Satamakatu 2
15140 Lahti

https://twentyfourofnorway.com

Jaa uutinen