Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Joulukuun tuoteuutuudet

Haglöfs FW22 ROC- kiipeilymallisto

 

Haglöfsin ROC-malliston tuotteet oon suunniteltu ympärivuotiseen vuoristossa liikkumiseen ja kiipeilyyn.

”Suunnittelussa olemme keskittyneet liikkumisen vapauden ja suojaavuuden tasapainon löytämiseen. Tuotteiden keveys on suorituksen kannalta äärimmäisen tärkeää myös se, että tuotteet mahdollistavat itse suoritukseen keskittymisen”, Haglöfsin tuotejohtaja Caroline Auclair kuvailee.

Spitz GTX Pro Jacket

 

Spitz GTX Pro -takki on tehty vaativiin vuoristoseikkailuihin: se on valmistettu 3-kerroksisesta GORE-TEX Pro -materiaalista, joka suojaa, hengittää ja kestää kulutusta. Takki on muotoiltu kiipeilyä ajatellen, ja se pitää käyttäjän kuivana kovissa olosuhteissa. Erittäin pitkät muotoillut hihat antavat täyden liikkumisvapauden, ja lyhyempi helma mahdollistaa valjaiden käytön.

Roc Sight Softshell Pants

 

Tekniset kiipeilyhousut ovat suunniteltu vaellukseen ja vuorikiipeilyyn. Kevyen, joustavan ja kestävän softshell-kankaan sisäpuoli on pehmeä ja mukava. Strategisesti sijoitetut tuuletusvetoketjut ja taskut toimivat kiipeilyvaljaiden kanssa. Lahkeensuut ovat säädettävissä ja niissä on sisäänrakennetut koukut, joilla lahkeen saa ankkuroitua jalkineeseen.

Roc Down Hood

 

Lämmin ja kevyt untuvatakki, joka pakkautuu pieneen tilaan. Laadukas untuvatäyte on päällystetty hydrofobisella pinnoitteella, jonka ansiosta se kestää jopa 5 000 minuuttia kosteutta. Monikäyttöinen takki, jonka avulla matkaa voi huoletta jatkaa sateen sattuessakin. Tuote on valmistettu kierrätetyistä ja fluorihiilivapaista materiaaleista, ja se on bluesign®-hyväksytty.

Roc Sheer Mid Jacket

 

Tekninen välikerrostakki, joka sopii hyvin myös kerrospukeutumiseen. Takki sopii hyvin vuoristoaktiviteetteihin. Valmistettu kierrätetystä 4-suuntaan joustavasta Pontetorto-kankaasta, minkä ansiosta takki tarjoaa liikkuvuutta sekä hyvän lämpö-paino-suhteen ja suojan kosteudelta.  

Roc GTX Pants

Monipuoliset ja mukavat täysin vedenpitävät ja hengittävät housut suojaavat hyvin vaihtelevilta säiltä. Valmistettu 3-kerroksisesta GORE-TEX-kuorikankaasta, joka pitää käyttäjänsä kuivana. Säädettävä vyötärö istuu mukavasti. Lahkeissa on pitkät vetoketjulliset tuuletusaukot sekä reisitaskut.

 

 

Yhteystiedot: YouSportin Yrityshakemisto

Orbea RISE – kevyt sähkömaastopyörä

Sähköpyörissä on panostettu paljon toimintasäteen maksimointiin, keveyden kustannuksella. Trendi on vähän muuttunut eritoten maastopyörissä, jossa keveys tuo myös ketteryyttä.

 Orbean RISE edustaa kevyitä täysjousitettuja sähkömaastopyöriä. Siinä on Shimanon EP8-moottori, joka on yksi markkinoiden käytetyimmistä moottoreista. Minimalistiseksi suunnitellussa pyörässä on 140 – 150 mm joustovara.

 RISEn erikoisuus on luomupyörämäinen ajotuntuma. Moottorin ohjausteknologia (Orbean Rider Synergy) antaa välittömän poljinvasteen.

RISEa saa alumiini- ja hiilikuiturunkoisena, usealla eri osakokoonpanolla.

Moottorivaihtoehtoina tarjolla on EP801-RS ja EP600-RS, akuksi on valittavissa joko suurempi 540 Wh tai kevyempi 360 Wh -malli.

Toimintamatkaa on tarvittaessa mahdollista pidentää juomapullotelineeseen kiinnitettävällä Range Extender -lisäakulla.

orbea.com

Merrell tarjoaa pitoa kolmella tavalla

Talvi tuo tullessaan kosteutta, lunta ja jäätä, jolloin oikeanlaisten jalkineiden ominaisuudet korostuvat.

Merrell tarjoaa talveen kolme erilaista pohjateknologiaa: niiden monipuoliset pito-ominaisuudet kattavat talven kaikki olosuhteet märästä loskasta jäiseen lumeen.

Mallistosta löytyvät sopivat jalkineet erilaisille pinnoille pakkaslumesta märälle jäälle. Näin erilaiset pohjatyypit eroavat toisistaan:

Kitkapohja: Vibram IceTrek -kitkapohja toimii kuin auton kitkarenkaat. Kuvioidun pohjan nappuloiden reunoissa oleva hammastus parantaa pitoa eri alustoilla. Materiaali säilyttää pito-ominaisuutensa lämpötilan laskiessakin.

Pitopohja: Vibram Arctic Grip -pitopohjan toiminnallisuus perustuu kahden materiaaliseoksen yhdistelmään sekä pohjan rakenteeseen, joka porautuu vesipatjan läpi luoden kitkaa jään kanssa. Eri pohjarakenteista juuri pitopohja antaa eniten varmuutta askellukseen märällä jäisellä pinnalla.

Nastapohja: Kun Vibram IceTrek -kitkapohjaan yhdistetään 10 oikein sijoitettua hiiliteräsnastaa, saadaan pitoa jäällä. Kovalla alustalla nastat vetäytyvät pohjamateriaalin FloatPro Foam -välipohjan ansiosta sisään.

MOAB Speed Thermo MID WP – kitkapohjakengät

 

Kevyt mutta suojaava kitkakenkä korkealla varrella. Mukava ja monikäyttöinen jalkine on täysin vedenpitävä. Miellyttävä fleecevuori ja 200-grammainen Primaloft Gold Eco -vanu takaavat jalkineen lämmittävyyden. FloatPro Foamvälipohja takaa miellyttävän askelluksen.

Koot miehille: 40–50

Koot naisille: 36–42

Suositushinta 195,00 €

Thermo Rogue 3 MID GTX – pitopohjakengät

 

ISPO Golden Award -voittaja pitää talvijuoksijat ja vauhdikkaat retkeilijät turvallisesti reitillä. Pohjallisen Primaloft Airgel sitoo kosteutta ja lisää hengittävyyttä. FloatPro Foam -välipohja takaa miellyttävän askelluksen.

Koot miehille: 40–50

Koot naisille: 36–42

Suositushinta 289,00 €

MOAB Speed Thermo Spike MID WP – nastapohjakengät

Lenkkarimainen, kevyt, silti tukeva ja vedenpitävä nastakenkä korkealla varrella. Lämmin 200-grammainen Primaloft Gold Eco -vanu pitää jalat lämpiminä. Primaloft Aerogel -sisämateriaali sitoo kosteutta ja lisää hengittävyyttä. Irrotettava välipohja ja FloatPro Foam -välipohja takaavat hyvän vaimennuksen ja miellyttävän askelluksen.

Koot miehille: 40–50 

Koot naisille: 36–42

Suositushinta 225,00 €

 

Yhteystiedot: YouSportin Yrityshakemisto

inov-8 Roclite Ultra G 320 polkujuoksukenkä

Inov-8:n uusi kenkä on suunniteltu erityisesti mukavaksi ja pitäväksi pitkien matkojen polkujuoksukengäksi.

Roclite Ultra G 320:n pohjassa on grafeenia sisältävät G-Grip-kuminastat. Kuuden millimetrin kuminastat pitävät myös mutaisessa maastossa. Kengän kärjessä ja kannassa on vahvikkeet. Adapter-Fit-teknologia välipohjassa lisää vakautta epätasaisessa maastossa. Pinnalla on erittäin kestävää verkkokangasta.

Suositushinta 195 €

Merrell pudotti painoa

Merrell MTL Long Sky 2 kevyen maastojuoksukengän taustalla on hollantilaisen polkujuoksijan Ragna Debatsin lausahdus ”Merrell valmistaa laadukkaita raskaita ”sarvikuonokenkiä”, mutta onnistuisiko kevyiden ”gebardikenkien” valmistaminen kestävyydestä tinkimättä.

Merrell Test Labin luomus Long Sky 2 tarjoaa tehokkaan vedenpoiston ja hyvän pidon noin 10 % kevyemmin.

Kenkä on kimmoisa, ja vaimennus riittää maltillisille ultramatkoille. Keskiosa ei ole kovin kiertojäykkä, mikä vaatii hyvää askellusta ja toisaalta sallii kengän mukautumista maaston mukaan.

Suositushinta 149 €

 

 
Yhteystiedot: YouSportin Yrityshakemisto

Muista lähettää tuoteuutisesi YouSportille. Ne näkyvät myös uutiskirjeemme ilmaisversiossa, jonka vastaanottajiin kuuluu noin 600 sporttia, outdoorin ja hyvinvointia seuraavaa median edustajaa.

Jaa uutinen