Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

NHL-seuran pelaajat pukeutuvat jatkossa Billebeinoon

Suomalainen vaatebrändi Billebeinon perustaja Ville Leino aloittaa yhteistyön vanhan NHL-seuransa Philadelphia Flyersin kanssa. Flyersin pelaajat pukeutuvat jatkossa vieraspelimatkoilla Billebeinoon.

82 runkosarjaottelua ja pudotuspelit päälle sarjan ammattilaisille pelimäärä tarkoittaa vuodessa kymmeniä tuhansia matkakilometrejä ja satoja tunteja tien päällä.

Matkustamiseen on kuulunut olennaisesti yksi kirjoittamaton sääntö, jonka muistaa myös Billebeinon perustaja Ville Leino.

Meidän oli aina matkustettava puvut päällä. Ajattelin usein, että parempiakin vaihtoehtoja olisi”, urallaan yli 300 NHL-ottelua pelannut Leino muistelee.

Billebeino ja Philadelphia Flyers aloittavat yhteistyön. Flyersin pelaajat pukeutuvat jatkossa pelireissuilla pukujen sijaan Billebeinoon. Leino on pitkään haaveillut yhteistyöstä NHL-seuran kanssa, mutta vaatteiden suunnitteleminen nimenomaan Flyersin pelaajille on unelmien täyttymys. Vastaanotto tutussa pukukopissa oli innostava.

”Pelaajat olivat yhteistyöstä innoissaan, mutta into vain kasvoi, kun he näkivät kamat. Olin todella fiiliksissä, miten tyylikkäiltä kaikki näyttivät. Se, että juuri pelaajat käyttävät heille suunniteltuja vaatteita sekä tuotteita – se on se juttu”, Leino kertoo.

Leinon Flyersin pelaajille suunnittelema mallisto on myynnissä maailmanlaajuisesti Billebeinon verkkokaupassa, mutta myös Flyersin kotiareenalla Wells Fargo Centerissä.

Billebeino on NHL:ssä pelanneen Ville Leinon ja Juhani Putkosen vuonna 2014 perustama lifestyle-brändi. Villen intohimo urheiluun ja taiteeseen inspiroi aloittamaan Billebeino-brändin.

Jaa uutinen