Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Marraskuun tuoteuutuudet

Inov-8 Trailfly Ultra G 280 juoksukenkä pitää grafeenin avulla

Inov-8 Trailfly Ultra G 280 juoksukengän G-Grip-pohjassa on kumi, johon on sekoitettu grafeenia. Grafeenin kerrotaan antavan materiaalille poikkeuksellisen hyvän pidon kaikilla alustoilla. Pohjan kuviona on Adapterflex-ura, joka antaa joustavuutta sekä hyvän jalkatuntuman maastoon. Välipohjassa on Inov-8 Flyspeed -materiaalia, joka kerrotaan palauttavan 65–68 % siihen ladatusta energiasta. Juoksijalle tämä tarkoittaa pehmeitä ja kimmoisia askeleita.

Sh. 190 eur.

Suunto 9 Peak Pro – ohut ja kestävä GPS -multisportkello

Suunto 9 Peak Pro GPS -multisportkellon kerrotaan olevan helppo käyttää ja siinä on luokkansa paras akun kesto. Ominaisuudet on paketoitu ohueen ja tyylikkääseen runkoon, jonka kestävyys täyttää tiukimmat standardit.

Suunto 9 Peak Pro on 100 % uusiutuvalla energialla Suomessa valmistettu kello, jonka hiilijalanjälki on kokonaan kompensoitu metsänistutusprojektissa. Hiiliyksiköt on varmistettu Tree-Nationin toimesta. Koko elinkaarensa aikana kello tuottaa vain 7,5 kg CO2e, mikä vastaa 44 kilometrin ajoa fossiilisia polttoaineita käyttävällä autolla.

Suunto 9 Peakin palkitun suunnittelun pohjalta se on erittäin luja, mutta silti yksi ohuimmista (10,8 mm) ja kevyimmistä GPS-urheilukelloista luokassaan. Se sopii myös pienempiin ranteisiin ja kestää kovassakin käytössä.

Pitkäikäinen ja korjattavissa

Suunto 9 Peak Pro on suunniteltu pitkäikäiseksi ja korjattavaksi jätteen ja ympäristövaikutusten minimoimiseksi. Kello täyttää sotilaiden kestävyysstandardit, käytetään sitä Himalajalla, merten syvyyksissä tai vaikka pyöräretken tallentamiseen.

”Suunto 9 Peak Prossa on uusi, tehokkaampi piirikortti, joka nostaa suorituskyvyn uudelle tasolle, virrankulutuksesta säästäen. Uusi käyttöliittymä, jossa on isommat kuvakkeet ja numerot, sekä valkoisten ja värillisten taustaelementtien käyttö helpottavat kellon käyttöä ja lukemista urheilun aikana. Tällöin urheilun harrastajat voivat keskittyä paremmin siihen, minkä he osaavat parhaiten”, sanoo tuotejohtaja Sami Männistö.

Suunto 9 Peak Pro tärkeimmät ominaisuudet:

Koko: paksuus 10,8 mm (ilman HR-kupua). Näytön koko: 1,2″.

Paino: titaanimalli 55 g ja teräsmalli 64 g

Hiilijalanjälki: kokonaiselinkaari CO2e-päästöt vain 7,49 kg

Täysin hiilikompensoitu metsänistutusprojektissa Tree-Nationin Verified Carbon Units -yksiköillä.

Testattu korkeimman sotilaallisen lujuusstandardin mukaisesti (*MIL-STD-810H).

Päivittäisen aktiivisuuden seuranta: askeleet, syke, uni, kalorit, stressi ja paljon muuta

Lataus: 100 % akku 1 tunnissa tai 10 tunnin harjoitusaika 10 minuutin latauksen jälkeen

Barometrinen anturi

Over the air -ohjelmistopäivitykset

Valmistettu safiirilasista, ruostumattomasta teräksestä ja kahdesta mallista luokan 5 titaanilla

Vesitiivis 100 m asti

Uusi snorklausurheilutila, joka seuraa aktiivisuustietoja 10 metriin asti

Valittavana on 97 urheilutilaa ja mahdollisuus luoda mukautettuja tiloja

Yhdessä Suunto-sovelluksen ja laajan valikoiman kumppanipalveluita Suunto 9 Peak Pro tarjoaa käyttäjille joukon reitinhakuvaihtoehtoja, vaiheittaista opastusta ja edistyneitä harjoitustyökaluja. Reittien löytäminen ja luominen on helppoa Suunto-sovelluksen erilaisten karttojen avulla.

Uusi Suunto-sovellus on yhteensopiva iPadin ja Android-tablettien kanssa. Uutena ominaisuutena on lumivyörykarttakerros, joka osoittaa lumivyöryvaaralliset alueet. Seikkailut voi jälkikäteen jakaa ystäville 3D-animaationa.

Suunto 9 Peak Prosta tulee kuusi eri versiota, neljä ruostumattomasta teräksestä valmistettua mallia (499 €) ja kaksi titaanista valmistettua mallia (629 €).

Haglöfsin L.I.M-tuoteperhe laajenee kylmän kelin tuotteisiin

Haglöfsin minimalistinen L.I.M Series (less is more) -mallisto laajenee kylmän vuodenajan tuotteisiin.

Haglöfsin L.I.M Series mallisto laajenee ensi kertaa talvikäyttöön soveltuviin alus-, väli- ja kuorikerroksiin. Tuotteet on suunniteltu aktiiviseen, korkean sykkeen liikkumiseen kylmissä ja vaihtelevissa olosuhteissa.

L.I.M-sarjan tuotteita on kehitetty jo 20 vuotta koko ajan suorituskykyisemmiksi ja kevyemmiksi. Laajentaminen talvituotteisiin on vastaus asiakkaidemme toiveisiin. Haluamme mahdollistaa liikkumisen kovalla sykkeellä kaikenlaisissa keliolosuhteissa ilman, että tuotteiden käyttömukavuus tai keveys kärsii”, Haglöfin tuotejohtaja Caroline Auclair kuvailee.

 

L.I.M GTX Jacket – kevyt takki valmiina seikkailuihin

Vauhdikas liikkuminen luonnossa on mahdollista, kun mukana ei tarvitse kantaa ylimääräistä. Kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva L.I.M GTX -takki kulkee mukana lisäämättä liikaa painoa. Takki on valmistettu veden- ja tuulenpitävästä, mutta hyvin hengittävästä GORE-TEX Paclite® PLUS 2.5 -materiaalista. Ihoa vasten miellyttävän tuntuinen takki on täydellinen suoja kovan sykkeen aktiviteetteihin.

L.I.M MID  Fast Hood

Erittäin kevyt välikerrostakki, joka lämmittää ja tarjoaa samalla liikkumisen vapautta. Valmistettu Polartec® Power Grid -teknisestä fleecestä, jossa on geometrisia kuvioita tarjoamassa lämpöä ja hengittävyyttä juuri oikeissa kohdissa.

L.I.M Down Hood

Painoonsa nähden poikkeuksellisen kevyt untuvatakki, joka suojaa kylmältä ja kosteudelta, mutta kulkee vaivattomasti mukana viemättä liikaa tilaa. Takki on valmistettu kevyestä ja kestävästä kankaasta. Sen täytteenä on hydrofobinen untuva, joka pysyy kuivana jopa 10 000 minuuttia kosteudelle altistuessaan.

L.I.M Winter Tights

Kevyet ja eristävät trikoot kovan sykkeen talviaktiviteetteihin. Joustavat ja kulutuskestävät trikoot tarjoavat suojaa, lämpöä ja tukea lihaksille sekä liikkumisen vapautta. Trikoita voi käyttää sellaisenaan tai välikerroksena.

L.I.M Winter Beanie

Kevyt, lämmin ja hengittävä päähine kumppaniksi pakkasseikkailuihin. Pehmeästä ja joustavasta kankaasta valmistettu pipo tarjoaa kevyttä suojaa; se toimii hyvin myös miellyttävänä aluspipona kypärän tai hupun alla.

Helly Hansen Arctic Ocean Parka – vastuullinen kylmien olosuhteiden purjehdustakki

Arctic Ocean Parka on kolmas versio Helly Hansenin talvipurjehduksen ehdoilla kehitellystä purjehdustakista. Ammattipurjehtijoiden kanssa suunnitellussa takissa on keskitytty nyt aikaisempaa enemmän myös ympäristövaikutukseen. Pintamateriaali on PFC-vapaa, ja Bluesign®-sertifiointi takaa raakamateriaalien vastuullisen sekä ympäristöystävällisen ja turvallisen tuotantoprosessin.

Yli puolet päällysmateriaalin raaka-aineesta on valmistettu meristä kerätystä Ocean Bound -muoviroskasta. H2Flow™-lämmönsäätöjärjestelmä auttaa optimoimaan kehon lämpötilaa. Takin sisällä olevat ilmataskut varastoivat kehon lämpöä ja eristävät tehokkaasti kylmältä. Hyvin suunniteltu ventilointi ohjaa ilman ulos tuotteesta viilentäen käyttäjäänsä jopa 20 % tavallista tuotetta tehokkaammin.

Vanuna käytetyn PrimaLoft® RISE:n suorituskykyinen rakenne mahdollistaa tehokkaan lämmittävyyden kevyesti tekemättä takista paksun tuntuista.

 

MUITA YKSITYISKOHTIA

 • 2-suuntainen etuketju, aukeaa myös alhaalta
 • Säädettävät tuplahihansuut, Hi-Vis-heijastimilla (piilotettavissa)
 • Suojaava ja säädettävä huppu
 • Säädettävä helma
 • Korkea suojaava kaulus, jonka sisäpinta pehmeä
 • Irrotettava huppu
 • D-lenkki hätäkatkaisimelle
 • Kiinnityslenkit takin sisä- ja ulkopuolella
 • Ei saumoja hartioissa
 • Lepotaskujen sisäpinta lämmintä ja pehmeää materiaalia
 • Rintatasku ja vetoketjullinen sisätasku
 • Heijastavat yksityiskohdat

 

MATERIAALIT

Kuori: Täysin vedenpitävä ja hengittävä HELLY TECH® PROFESSIONAL, jonka saumat on teipattu (58 % kierrätettyä polyamidia, 42 % polyamidia)

Vanu: PrimaLoft® RISE

 

Värit: hilla (keltasininen), sininen

Koot: XS-XXL

SH: 700 €

Kasvavan lapsen jalka tarvitsee tilaa ja maastotuntumaa

Kasvavan lapsen jalka on vaikutteille altis. Jalan luut ovat vielä pehmeitä ja muokkautuvat sen mukaan, millaisissa olosuhteissa ne saavat kehittyä. Terveet vahvat jalat ovat liikkumisen perusta sekä avain kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Oikeanlaisen kengän valinnalla on kauaskantoinen merkitys lapsen jalan ja koko liikunnallisuuden kehitykselle. Merrell barefoot-paljasjalkakengät mahdollistavat jalan luonnolliset liikeradat aktivoiden niveliä ja jalan pieniä lihaksia. Niissä on riittävästi tilaa varpaille, ja ne säilyttävät tehokkaasti tuntuman alustaan.

 

Vastakohta tuetuille kengille

Jalkineiden tärkein tehtävä on suojata jalkaa. Monet lastenkengät ovat erittäin tukevia ja jäykkiä. Pohja ei taivu, kantaa on korotettu ja kengän kärki kapenee jättäen varpaille liian vähän tilaa. Jotta pieni jalka kehittyisi terveeksi ja toimintakykyiseksi, sen luonnollisia liikeratoja ei pitäisi rajoittaa liikaa. Ja jotta pienet lihakset ja nivelet saisivat riittävästi harjoitusta ja jalkapohjan tuntoaistit pääsivät kehittymään erilaisilla alustoilla, tulisi lapsen kävellä usein paljain jaloin.

Optimaalisen vaihtoehdon avojaloin kävelylle tarjoavat barefoot- eli paljasjalkakengät. Niiden pohja on joustava ja ohut, eikä kantaa ole korotettu. Jalkaterän ja varpaiden luonnollisen toiminnan kehittymiseksi varpailla on riittävästi tilaa ja ne mahtuvat levittäytymään. Siksi lapsen jalka myös viihtyy barefoot-kengissä.

 

Barefoot-jalkineissa kävellään kuin avojaloin

Paljasjalkakenkien ideana on tukea luonnollisten liikeratojen kehittymistä. Näin lapsi liikkuu samassa asennossa kuin ilman kenkiä, ja virheasentojen riski pienenee. Kun jalan kontaktipinta on lähempänä alustaa, paranee tuntuma maastoon samalla, kun jalkapohjan hermosto aktivoituu välittäen aistimuksia koko kehoon ja aivoihin saakka. Myös tasapaino ja vakaus kehittyvät.

 

Varpaat ja kantapää samassa tasossa

Ohut ja tasainen pohja päästävät varpaat ja kantapään samaan tasoon, jolloin kuormitus jakautuu tasaisesti päkiän ja kannan välille. Jalkineen muoto mukailee jalkaterän luonnollista muotoa, ja leveä kärki mahdollistaa varpaiden levittymisen luonnolliseen asentoon; jalan ja nilkan asento on liikkuessa luonnollinen ja koko kehon ryhti parempi. Kun askellus ohjautuu rullaavasti jalkaterän keskiosalle, se kuormittaa vähemmän. Myös jalan oma vaimennin eli holvikaari aktivoituu, akillesjänteen liike pitenee ja pohjelihakset aktivoituvat.

 

Tuotetiedot:

TRAIL GLOVE 5 A/C

Lasten kevyet mutta suojaavat ja helppokäyttöiset paljasjalkakengät, jossa varpaat ja kantapää samassa tasossa.

 • Helppokäyttöinen joustava nauhoitus ja tarrakiinnitys
 • Hyvin pitävä M Select™ GRIP -ulkopohja ei jätä jälkiä, mutta pitää ja tuo vakautta askeleeseen
 • Integroitu ja anatomisesti muotoiltu EVA pohjallinen pitää jalan paikoillaan jalkineen sisällä
 • Päällinen synteettistä nahkaa ja hengittävää verkkoneulosta
 • Kärki ja päällinen suojattu TPU vahvikkeilla
 • Luonnonmukainen antibakteerikäsittely hajuhaittoja vastaan
 • Kestävät vesipesun koneessa (30° hienopesu)

Suositushinta: 65 €

Koot 28-38

Jaa uutinen