Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Yhteistyö Norjan alppimaajoukkueen kanssa näkyy Helly Hansenin lasketteluasuissa

Norjassa yli 140 vuotta ulkoiluvarusteita valmistaneella Helly Hansenilla on syvä yhteys norjalaisiin hiihtoperinteisiin ja ulkoilukulttuuriin. Tuore yhteistyö Norjan alppimaajoukkueen virallisena varustajana talvikaudesta 2022/23 alkaen vahvistaa sidettä entisestään.

Tuotekehityksessä hyödynnetään alppihiihdon ammattilaisten näkemystä ja kokemusta tiiviisti. Yhteistyö on inspiroinut brändin suunnittelemaan yhä innovatiivisempiä teknisiä varusteita, joiden suorituskyky takaa maksimaalisen nautinnon joka kelissä.

Malliston kärkituotteita ovat red dot -designpalkittu Kitzbuhel Infinity Stretch -takki miehille ja St. Moritz Infinity -takki naisille, jotka edustavat teknisten hiihtovaatteiden aatelia. Ne on suunniteltu Norjan alppihiihtomaajoukkueen palautteen pohjalta. Tuotteet nähdään alkavalla kaudella kisarinteissä joukkueen käytössä.

 

Modernia suorituskykyä perinteistä ammentaen 

Kitzbuhel Infinity Stretch ja St. Moritz Infinity -takeissa yhdistyvät tekniset ominaisuudet, ajaton design ja hiihtoperinteistä kumpuava estetiikka.

Molemmissa takeissa vedenpitävyys perustuu Helly Hansenin vastuulliseen LIFA INFINITY™ –kalvoteknologiaan, jossa vedenhylkivyys saadaan aikaan ilman kemikaaleja. Siksi mitään kyllästettä ei tarvitse lisätä myöhemminkään, vaan ominaisuus säilyy materiaalissa.

HELLY TECH® Professional -rakenne tarjoaa äärimmäisen vedenpitävyyden ja hengittävyyden. Materiaalista vähintään 50 % on kierrätettyä alkuperää.

 

Rinteessä lämpimänä pysyminen on elintärkeää

Vaativissa keliolosuhteissa tuotteiden mukavuuden takaa Helly Hansenin H2Flow™ – lämpötilan säätöjärjestelmä. Strategisesti sijoitellut Primaloft®– vanu ja untuvaeriste takaavat lämmön erittäin kylmissäkin olosuhteissa.

Takkien korkea kaulus, suojaava huppu ja kahteen suuntaan aukeavat vetoketjut ovat vastaus urheilijoilta saatuun palautteeseen.

Naisten St. Moritz Infinity -takissa on huomioitu naislaskijoiden toive lämmittävyydestä, se on varmistettu käyttämällä vanuna Primaloft® Gold Cross Core ja Thermoplume® Cross Core -yhdistelmää, mikä mahdollistaa eristävyyden ilman lisäpaksuutta.  

Digitaaliset laitteet pysyvät toimintakunnossa kylmässäkin kelissä Life Pocket+™ -taskujen ansiosta. RECCO® -heijastimet takaavat turvallisuuden lumivyöryetsinnöissä. Monipuoliset säädöt ja yksityiskohdat lisäävät tuotteen käyttömukavuutta.

Haluamme tarjota lasketteluvaatemallistollamme suorituskykyä, josta nauttivat niin ammattilaiset kuin innokkaat harrastajat. Olemme iloisia, että saamme työskennellä Norjan alppimaajoukkueen kanssa, ja arvostamme heidän tinkimättömiä vaatimuksiaan. Yhdistämme ne suunnittelutiimimme vahvaan osaamiseen sekä joka vuosi uudistuvaan design-näkemykseen. Tuotteemme kestävät katseet myös after-skissä”, Ski-kategorian suunnittelupäällikkö Katrine Jopperud kuvailee.

 

Kitzbuhel Infinity Stretch takki miehille

Värit: tummanvihreä, navy ja musta

Koot: S-2XL

Suositushinta: 750 €

 

St. Moritz Infinity takki naisille

Värit: lumenvalkoinen, navy ja musta

Koot: XS-XL

Suositushinta: 750 €

Jaa uutinen