Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Polar on julkaissut uudet värit Polar H10 -sykesensorille

Polar Electro on julkaissut uudet värivaihtoehdot kaikkien aikojen tarkimmalle Polar H10 -sykesensorille. Alkuperäisen mustan lisäksi Polar H10 on nyt saatavilla neljässä uudessa värissä: Red Beat, Black Crush, Stone Camo ja Forest Camo. Sykesensoripakkausten lisäksi uudet värit ovat saatavilla vaihtovöinä ilman sykesensoria. 

EKG-sykesensori mittaa sydämen rytmiä ja sähköistä aktiivisuutta äärimmäisen tarkasti ja antaa urheilijoille tarkan kuvan harjoitusintensiteetistä harjoituksen aikana. Tutkimuksissa on osoitettu, että Polar H10 mittaa matala- ja korkeatehoisten, voimakasta liikettä sisältävien harjoitusten aikana sydämen sähkösignaalin sekä peräkkäisten sydämenlyöntien väliset intervallit yhtä tarkasti kuin lääkinnälliset laitteet kuten Holter-monitori.1

Suuren sisäisen muistin ansiosta Polar H10 -sykesensori toimii myös lajeissa, joissa ei voida käyttää urheilukelloa tai pitää puhelinta mukana. Esimerkiksi joukkuelajeissa, uinnissa tai juoksussa harjoituksen voi tallentaa suoraan sensorin muistiin ja siirtää jälkikäteen Polar Flow’hun tai muihin kolmannen osapuolen liikuntasovelluksiin. 

Polar H10 tukee ANT+ ja Bluetooth® Low Energy -yhteyksiä, minkä ansiosta sensori on yhdistettävissä useimpiin puhelimiin, kuntosalilaitteisiin ja muiden valmistajien tuotteisiin. Samanaikaiset Bluetooth-yhteydet mahdollistavat sykedatan jakamisen kahteen laitteeseen yhtä aikaa. Sensorin pehmeässä kiinnitysvyössä on napakka solki ja liukumista ehkäisevät silikonipisteet, joten kiinnitysvyö pysyy tukevasti paikoillaan kaikissa olosuhteissa eikä sykkeenmittausta vaikeuttavaa liikehäiriötä pääse syntymään.

 

Ominaisuudet

  • Pehmeä kiinnitysvyö, napakka solki ja liukumista ehkäisevät silikonipisteet optimaaliseen sykkeenmittaukseen
  • Sisäinen muisti yhdelle harjoitukselle (jopa 30 tuntia yhtenäistä harjoitusta)
  • Vaihdettava paristo (jopa 400 tuntia yhtenäistä harjoitusaikaa tai yli vuoden verran harjoitusaikaa, kun treenataan tunti päivässä)
  • ANT+ ja GymLink -yhdistettävyys sekä kaksi samanaikaista Bluetooth® Low Energy -yhteyttä mahdollistaa liittämiseen useimpiin kuntosalilaitteisiin tai useampaan laitteeseen samaan aikaan
  • Yhteensopiva Polar Flow’n ja useiden kolmannen osapuolen sovellusten kanssa
  • Vedenkestävä 30 metriin saakka

Polar H10 -sykesensorin suositushinta on 89,90 euroa ja Pro-kiinnitysvyön 34,90 euroa.

 

Lähde: tiedote

Jaa uutinen