Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Husky pipomallisto laajenee – Virvatulien loisteessa kohti talven seikkailuja

Laadukkaista merinovillatuotteista tunnettu kotimainen Husky lanseeraa virvatulien inspiroiman päähinemalliston yhteistyössä tunturiopas ja seikkailija Virva Pisanon kanssa. Kansanperimästä innoituksensa saanut mallisto tarjoaa käyttäjilleen outdoor-uskottavaa designia, kestävää lämpöä ja suojaa sekä ripauksen mystiikkaa. 

Kautta aikojen me suomalaiset olemme saaneet ammentaa metsistä, järvistä ja tuntureilta sekä fyysistä että henkistä ravintoa. Seikkailunhaluisille luonto tarjoaa ääretöntä näyttämöä itsensä toteuttamiselle. Parhaimmillaan luonto auttaa meitä uudistumaan ja tutustumaan syvemmin itseemme ja jopa alitajuntaamme.

Sana virva tarkoittaa väreilyä ja viittaa kansantarinoissa ja myyteissä esiintyviin virvatuliin. Myös aarretulina ja aarreliekkeinä tunnettu luonnonilmiö kuvaa osittain selittämättömiä valonlähteitä, joita tarkkasilmäiset voivat havaita lähellä maan- tai vedenpintaa.

Huskyn Virvatuli-mallisto on suunniteltu kaikille niille, joita luonto ja perinteet inspiroivat ja jotka haluavat seikkailla hyvien haltioiden seurassa luonnon monipuolisista rikkauksista nauttien.

 

Pipo on tunturioppaan lempivaruste ja fiilisjuttu

Virvatuli-päähineet on suunnitellut tunturiopas Virva Pisano, jolle oma mallisto nuoruuden suosikkipipomerkin Huskyn kanssa oli haaveiden täyttymys.

– Rakastan pipoja! Olinpa lähdössä sitten kiipeilemään, laskemaan, vaellukselle tai vain nuotiolle fiilistelemään, pakkaan reppuuni ensimmäiseksi aina pipon. Pipo on paljon enemmän kuin pelkkä lämmittävä päähine, vaikka toki sellaisenakin tarpeellinen. Pipo on fiilisjuttu ja tärkeä osa asukokonaisuutta, pipomalliston suunnitellut Virva Pisano kertoo.

 

Päähineitä tuulisille tuntureille ja ruskaretkille

Virvatuli-mallisto muodostuu kolmesta piposta ja kahdesta pannasta.

Pehmeästä ja miellyttävästä 100-prosenttisesta merinovillasta valmistetussa kuvioneulepipossa on sisäpuolella fleecevuori, jonka ansiosta se on erittäin lämmin mutta hengittävä. Reunan käänteen avulla pipon saa säädettyä omaan päähän täydellisesti istuvaksi. Pipo on kevyt, mutta lämmittää riittävästi myös kovissa olosuhteissa. Pipon etuosassa on nahkainen Husky-merkki.

Lämmin kuvioneulepanta on hyvä vaihtoehto aktiivisempaan menoon kylmällä kelillä. Panta lämmittää ja suojaa pään herkkiä alueita korvia ja otsaa, mutta mahdollistaa lämmön haihtumisen päälaelta. Pannan sisäpuolella on miellyttävä polypropeenivuori, joka siirtää kosteutta tehokkaasti iholta ja säilyy kuivan tuntuisena myös kostuessaan. Neulos 100 % merinovillaa.

 

HANKI-pipo │ väri beige-sininen │ hinta 50 €
VUONO-pipo │ väri harmaa-sininen │hinta 50 €
KULTAHIPPU-pipo │väri beige-keltakulta │hinta 50 €
VUONO-panta │väri harmaa-sininen │hinta 33 €
KAAMOS-panta │väri musta │hinta 33 €

Yhteystiedot: puh. 0400 564 700, info@husky.fi

Jaa uutinen