Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

BioSteel-urheilujuomat ja -ravintolisät kuluttajien ulottuville

Nice-Trading tuo Pohjois-Amerikan ammattilaisurheilijoiden suosituimman urheilujuoma- ja ravinnelisäbrändin suomalaiskuluttajien saataville. BioSteelin kattavaan tuoteperheeseen kuuluu urheilujuomia, ravintolisiä, proteiini- ja aminohappovalmisteita, nestetasapainoa ylläpitäviä tuotteita ja tuotteita urheilutankkaukseen. BioSteel panostaa ensiluokkaisiin ainesosiin, tuotteiden läpinäkyvyyteen, toimivuuteen ja aitouteen. Se on terveellisten urheilujuomien markkinajohtaja Pohjois-Amerikassa urheilun ammattilaisista kotitalouksiin.

BioSteel-tuotteet tulevat ensimmäiseksi myyntiin valikoituihin Intersport-myymälöihin, verkkokauppoihin ja erikoisliikkeisiin.

– Olemme todella innoissamme voidessamme tuoda BioSteel-tuotteet myös suomalaiskuluttajien ulottuville. Uskomme, että brändin terveellisyys ja turvallisuus kiinnostaa: lähtökohtana on ollut kehittää sarja, joka sisältää mahdollisimman vähän lisäaineita. Näin käyttäjä saa vain tarvitsemansa ravintoaineet ilman mitään ylimääräistä. Makeutukseen on käytetty pääsääntöisesti luonnollista ja vähäenergistä Steviaa. Suuri osa tuotteista on vegaanisia ja gluteenittomia, Nice-Trading Oy:n toimitusjohtaja Markus Hietamäki kertoo.

BioSteel solmi kesällä pitkän kumppanuuden NHL:n virallisena juomatoimittajana. Lisäksi sen kumppanuus IIHF:n (International Ice Hockey Federation) kanssa jatkuu mm. kevään 2023 MM-kotikisoissa.

BioSteelilla on Suomessa jo viralliset kumppanuudet Tapparan (jääkiekko), HIFK:n (jääkiekko), TPS:n (jääkiekko ja jalkapallo), Salon Vilpas Vikings:n (koripallo) ja Kouvolan Kouvojen (koripallo) kanssa. Kesällä BioSteel solmi pitkän kumppanuuden NHL:n virallisena juomatoimittajana.

Tuotteista hyötyvät urheilijoiden ja tavallisten liikkujien ohella esimerkiksi ikäihmiset, raskasta fyysistä työtä tekevät tai opiskelijat. Sarjassa on täsmätuotteita terveyden ylläpitoon, nivelten, hiusten ja ihon hyvinvointiin, ruuansulatuksen tueksi ja antamaan energiaa jokapäiväiseen, arkiseen aherrukseen. BioSteel-tuotteilla on NSF-sertifikaatti, mikä osoittaa yrityksen sitoutumisen laatuun ja turvallisuuteen.

 

Lisätiedot

Markus Hietamäki, mailto:markus@nice-trading.fi , 040 7353 125, www.nice-trading.fi

Jaa uutinen