Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suksivalmistaja Elan on saanut Green Star -ympäristösertifikaatin

Slovenialainen Elan valmistaa suksensa käsityönä apunaan 100 %:sti uusiutuva energia. Alpeilla sijaitsevan tehtaan käyttämistä materiaaleista 98 % tulee Euroopasta, joista lähes 70 % 400 kilometrin etäisyydeltä Elanin tehtaalta.

Elanin käyttämä puu on vastuullisesti kasvatettu ja kaadettu, käytetyn puun alkuperä on jäljitettävissä. Tehtaan katolle on asennettu aurinkopaneelit tuottamaan puhdasta sähköä. Ympäristön hyväksi tekemästä työstä Elanille on myönnetty Green Star -ympäristösertifikaatti.

Elanin omistaa suomalainen rahastoyhtiö KJK Capital ja Suomessa maahantuojana toimii hämeenlinnalainen Neonsun Oy. 

@elanskis, neonsun.fi, elanskis.com

Jaa uutinen